Toată lumea mă întreabă ce fac la vară, unde am de gând să-mi petrec vacanţa. Le-am spus şi lor şi vă povestesc şi vouă aici, mi-am propus în acest an să-mi reamenajez spaţiul în care trăiesc. Nu ştiu dacă voi reuşi să plec pe undeva, în schimb îmi doresc o casă cât mai frumoasă şi confortabilă.

Zilele acestea gândurile mele se îndreaptă la mobilier, culori, aranjamente. Citesc tot ce prind despre design, combinarea culorilor, pentru că astfel de informaţii chiar îmi lipseau. Este prima dată când sunt pusă în ipostaza de a alege ceva, de a-mi crea casa pe gustul meu.

Cu cea mai mare nerăbdare aştept alegerea decoraţiunilor. Visez la vaze mari, pline cu flori, puse în (aproape) fiecare cameră. Îmi doresc tablouri în ulei, în culori vesele, puse pe pereţii din camere. Vreau ghivece cu copăcei în living. Îmi propun să pun rame cu poze ale celor dragi prin casă.

Şi pentru că vreau să fiu înconjurată de frumos, am admirat produsele Black+Blum, de pe site-ul iLUX.Nici n-a trebuit să citesc vreo informaţie despre ele, pozele fac totul. Produsele din colecţie (sfeşnice, suporturi lumânări, vaze pentru flori şi inele şervete) sunt moderne, cu estetică minimalistă şi elegantă, adică exact ce-mi place mie. În acest stil visez să fie întreaga casă. Acest tip de produse sunt opţiuni interesante de cadouri pentru ocazii deosebite cum sunt: nunta, aniversarea căsătoriei, Paştele sau cadouri de casă nouă.

Preferatele mele din colecţie sunt vazele pentru flori. Fac parte din colecţia Loop Maison şi sunt inspirate de Spirala lui Fibonacci fapt care face ca obiectele să arate diferit când sunt privite din unghiuri diferite.

vaza calla loop

Foarte interesante sunt şi sfeşnicele, lucrate manual, din oţel de calitate. Îmi place la nebunie acest design curbat, cu spirale, este ceva ce n-am mai văzut.

sfesnic satin loop

În colecţie sunt şi diferite accesorii de masă (suport fructe, suport solniţe, suport tort) inedite ce pot fi folosite atât separat, cât şi intercalate, ca un întreg, fără să-ţi dai seama unde începe una şi unde se termină cealaltă.

suport fructe (2)

Dacă şi pe voi v-au impresionat aceste produse Black+Blum, aflaţi că iLUX au o promoţie nouă: cei care achiziţionează un produs Black+Blum de pe iLUX.ro până pe 1 Mai primesc cadou un set inele şerveţele Loop. Despre care, citesc pe blogul iLUX, că sunt de efect şi pentru o cină romantică căci merg puse câte 2 la un şervet, sau, pentru masa de Paşte. Pun pariu că ar fi remarcate de oaspeţi.

Şi pentru că mai este puţin până la Paşte, vă urez spor, să vă iasă pregătirile aşa cum vă doriţi şi să aveţi parte de sărbători fericite alături de cei dragi.

4 Comments on Decoraţiuni de casă nouă

  1. Intradevar,sunt foarte speciale produsele din imagini.Si eu am in plan sa-mi reamenajez locuinta,sa-i schimb aspectul,dar nu cred ca voi reusi anul acesta din cauza ca am alte prioritati.Iti spun de pe acum spor la treaba si sa ne pui poze cand va fi gata,eu una sunt curioasa. O saptamana frumoasa! 🙂

  2. Pe mine m-au impresionat sfeșnicele și vorbeam într-o seară cu cineva, pregăteam articolul și nu mai știam să îi explic nici în română ce sunt sfe-Ș-Ni-Ce-Le nici să pronunț corect :)).
    Chiar avem în fiecare camera in the other house 🙂

    • 🙂 Super! Si eu aveam, cand stateam la casa, pentru ca acolo se oprea curentul mai des. Dar nu aveam asa frumoase ca acestea. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.