Din martie încoace simt că tot ce fac este să plătesc facturi. Impozite, RCA, CASCO, gaz, electricitate, verificare gaz, ITP, revizie, întreţinere, diverse comisioane, rate. Aşa se întâmplă mereu, se adună în lunile astea, martie şi aprilie, majoritatea cheltuielilor de peste an. Aştept să se termine, nu mai sunt chiar multe de plătit, până ajung la normalitate. Adică facturile lunare obişnuite.

Sper să mai rămână nişte bani luna asta şi pentru programarea unei mici călătorii. Sunt câteva locuri pe care tare îmi doresc să le vizitez cât de curând posibil. Şi anume:

  • Rezervaţia de urşi de la Zărneşti

Trebuia să ajungem aici astă vară, dar ne-am nimerit luni, singura zi din săptămână când e închis. Aşa că a rămas pentru anul acesta. Detalii despre locaţie aveţi aici, un bilet costă 40 lei, mult, dar măcar ştii că aceşti bani se duc pentru îngrijirea unor urşi care au fost salvaţi de la o viaţă plină de abuzuri. Aşa că se merită.

  • Castelul de lut

Am auzit de acest loc de la Raluca şi de atunci visez să ajung şi eu aici. Mi se pare un loc absolut magic iar biletul de vizitare costă doar 5 lei.

Atât şi nimic mai mult. Ar fi fost frumos şi o noapte de cazare la Casa Bunicilor, dar nu cred că ne încadrăm ca timp.

Voi ce planuri aveţi pentru aprilie?

1 Comment on Planuri pentru aprilie

  1. In aprilie, pe langa cheltuieli, avem 4 zile de nastere importante 🙂 si vorba ta sper sa ne mai ramana ceva si pentru shopping si plimbari pe langa oras. Desi am vazut cam tot ce e aproape de noi, imi place sa ne plimbam cu masina si de fiecare data descoperim locuri noi.
    Planurile sunt de relaxare si incarcarea bateriilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.