Parcă ieri aveam 19 ani și mă mutam cu prietenul meu. Prin câte am mai trecut de atunci, câte lecții am mai învățat…Și acum viața ne găsește la 31 de ani, căsătoriți de aproape 3 și cu un bebeluș simpatic de 1 an.

Sunt multe zile importante pentru noi. Chiar și cele care ar fi trebuit să fie importante și până la urmă nu au mai fost nimic, le păstrez în sufletul meu. Le serbez și pe alea. Ziua în care am devenit prieteni. Ziua în care ne-am mutat împreună. Ziua în care ne-am logodit. Ziua în care trebuia să ne căsătorim. Ziua în care ne-am căsătorit până la urmă, civil. Ziua în care ne-am căsătorit religios. Ziua în care s-a născut Ilinca. Pe care să o sărbătorești, că sunt atât de multe și atât de frumoase?

Se fac aproape 3 ani de când suntem căsătoriți legal. Știu că o bucată de hârtie nu are o însemnătate atât de mare dar parcă mai multe emoții am avut atunci decât la biserică. 3 ani și vom serba nunta de piele. O aniversare care pentru noi înlocuiește toate celelalte aniversări, pentru că ele erau despre iubirea dintre 2 copii iar aceasta este despre cea dintre 2 adulți.

Nunta de piele poate nu sună foarte romantic, dar oferă multe posibilități de cadouri rafinate, dar și utile. Cum ar fi casete pentru ceasuri. Pentru că ceasurile soțului meu sunt momentan aruncate într-un sertar și ne chinuim să le găsim de fiecare dată când vrea să le poarte. Sau poate globuri tip bar, un cadou potrivit pentru cuplu, care ar merge de minune ca decor în living și ar păstra bine și băuturi mai selecte, pentru ocazii speciale. Ideile de cadouri sunt de la iLUX, magazin online de care v-am mai scris de multe ori, și unde cadourile se pot vedea/cumpăra și din showroom.

Până la urmă orice cadou, fie el și homemade, contează. Arată că îți pasă, că te gândești la cel de lângă tine, că vrei să îi faci o bucurie. Și nu cred că trebuie ratată vreo oportunitate de a aduce un zâmbet omului drag. Aniversarea unei zile frumoase să fie cu multă veselie și speranță pentru viitor.

Voi ce zi ați ales pentru serbarea relației? Cea de căsătorie (civilă sau religioasă), cea în care v-ați cunoscut, cea în care v-ați îndrăgostit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.