În Carrefour (Felicia) găsiți zilele acestea o promoție foarte mișto – 50% reducere la cărți, promoție valabilă până pe 27 noiembrie. Ce e avantajos la oferta aceasta este că găsiți foarte multe cărți pentru copii, care de obicei nu sunt la reduceri pe alte site-uri, gen elefant.ro.

Vă prezint mai jos câteva oferte care mi s-a părut interesante.

Crăciunul ursuleților și Târgul de Crăciun sunt 2 cărți noi, cu tematică de Crăciun, de la editura Litera. Acum câteva zile era disponibilă încă o carte de acest tip, cu autocolante, tot cu ursuleți, dar acum nu am mai văzut-o. La Usborne au niște cărți asemănătoare, tot cu ursuleți. Costă 10 lei/bucata.

Cărți de activități, cu tematică de Crăciun – 10 lei/bucata.

Pentru copii mai mari, sunt disponibile 2 cărți foarte frumoase (și tot nou apărute) – Spărgătorul de nuci și Anotimpurile, la prețul de 50 lei (cred, am uitat să mă uit la preț).

Povești din colecția de aur – Disney – la doar 5 lei/bucata. Ilinca e cam mică pentru astfel de cărți, dar chiar și așa, mi-ar plăcea să-i cumpăr cărțile disponibile, să le păstrez pentru când va fi interesată de povești mai lungi.

Am găsit și această carte simpatică, de la editura Crișan – 100 de sunete – la prețul de 35 lei.

În Carrefour găsiți multe cărți de la editura Crișan – Tony Wolf, care mi se par drăguțe pentru copiii sub 3 ani. Această nouă carte de la ei, Ferma, este disponibilă la prețul de 30 de lei.

Continuăm tot cu editura Crișan – încă o carte nouă din gama “Atinge Simte Ascultă”, Pădurea, la prețul de 45 de lei. Un preț foarte bun, Ilinca are 2 cărți din această gamă și pe fiecare din ele am dat 90 de lei.

Și această nouă apariție de la editura Crișan mi s-a părut interesantă – 1300 de autocolante, la prețul de 25 de lei. Mai era o variantă, doar cu autocolante cu animale. În carte, la fiecare autocolant este scris și ceea ce reprezintă + loc unde să fie lipite. Posibil să revin să o cumpăr până se termină promoția.

Sunt și câteva puzzle-uri la reducere, precum cel din imaginea de mai jos (cu 3 puzzle-uri, 9-12-16 piese) – preț 20 lei.

Caiet de jocuri și activități pentru copii isteți – 25 de lei.

O apariție nouă, despre care am auzit doar de bine: Cum a salvat Felix Crăciunul – 25 de lei.

O carte pe care Ilinca o adoră – Crăciunul perfect al Emei, de Ioana Chicet-Macoveiciuc, este disponibilă la prețul de 15 lei.

O altă carte pe care Ilinca o are, Ursuleț este bun cu ceilalți, costă 13 lei.

Cam asta am fotografiat. Găsiți foarte multe cărți de la editura Litera, DPH sau de la editura Crișan, cărți care după cum scriam si mai sus, ori nu sunt disponibile pe elefant, ori nu le găsiți la reduceri de 50%.

Reducerea este și la cărțile de adulți, dar din păcate când am fost eu în Carrefour, avea loc o reorganizare a acestora și majoritatea nu erau la vedere, erau depozitate în cărucioare.

Tot în această perioada sunt și reduceri de 50% la anumite jucării.

4 Comments on 50% reducere la cărți în Carrefour

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.