sandale-cu-sireturiAchiziţia de pantofi noi se dovedeşte a fi o activitate extrem de dificilă pentru mine. De fiecare dată plec de acasă cu gândul la un tip de pantofi, cutreier magazine, nu găsesc ceea ce vreau şi cumpăr sau nu altceva. De obicei toată această aventură se termină cu dezamăgirea mea, dar în acest caz a fost bine că n-am găsit ce voiam.

Eu mă gândisem iniţial să cumpăr o pereche de pantofi nude, astfel încât să-i pot purta şi la o ocazie, dar şi la serviciu. De mult timp vreau să cumpăr o astfel de pereche de pantofi, sunt necesari la casa omului, i-aş putea asemăna cu clasica rochie neagră. Dar s-a întâmplat să nu găsesc acei pantofi nude care să-mi placă, care să fie comozi, de calitate, pe care să pot merge cu uşurinţă.

Am căutat şi tot căutat, am intrat cred la majoritatea magazinelor de pantofi din Iaşi, de la Benvenuti, Musette, Bata, la Leonardo, Stradivarius, Zara. Şi până la urmă, mai mult împinsă din spate de mama, am intrat şi în magazinul Why Denis din Palas Mall, de care nici nu mai auzisem până atunci.

Am văzut în vitrină pantofi viu coloraţi, cu tocuri ameţitor de mari. Am zis, clar nu e de mine. Dar m-am uitat pe rafturi şi mi-au sărit în ochi sandalele turcoaz cu şireturi. Nuanţa corespundea cu cea a rochiei mele pentru eveniment (cu toate că nu ţineam să mă asortez atât de tare), păreau finuţi, eleganţi şi sexy.

sandale-cu-sireturi-why-denis

Le-am probat, m-am plimbat prin magazin ca să fiu sigură că tocul nu este prea mare pentru mine. În ciuda tocului de 9.5 cm, sunt foarte comozi. Toate acele şireturi din satin şi piele de căprioară, plus căptuşeala din piele, fac că aceste sandale să fie uşor de purtat.

Preţul lor era de 390 lei, însă când le-am luat eu (la sfârşitul lui iunie) erau reduse până la 320 lei. O sumă mare, dar având în vedere că nu mai găsisem nimic drăguţ şi că îmi propun să le port la toate evenimentele din următoarea perioadă, am lăsat de la mine şi le-am cumpărat.

Şi acum surpriză, am văzut pe pagina de Facebook a magazinului Why Denis că în această perioadă sunt reduceri de 50% iar aceste sandale (pe turcoaz, negru sau galben) sunt la doar 195 lei. În mod normal cred că mi-ar fi părut un pic rău că le-am luat la preţ aproape întreg, dar n-aveam ce face, aveam nevoie de ele la începutul lui iulie, nu la mijlocul lui august. 🙂

Tot la Why Denis am văzut multe alte sandale superbe, în culori superbe. Mi-ar plăcea tare mult să am o colecţie de pantofi de tot felul de culori şi de exemplu să asortez pantofi roz neon la o ţinută all black sau all white. Ce frumos ar fi! Dar nu m-a lăsat buzunarul până acum să investesc în pantofi mai extravaganţi. Sau mi-ar plăcea să fiu în stare să port pantofi/sandale cu tocuri de 12 cm. Am probat la Why Denis şi am fost impresionată de cât de frumos se vede piciorul cu astfel de tocuri – pare mult mai subţire, finuţ, elegant. Dar hai să vă arăt ce mi-a mai plăcut de la ei:

sandale-elegante-why-denis pantofi-nude-why-denis

sandale-why-denis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.