Iarna trecută mi-am făcut de mai multe ori manichiură de tip Cameleon, cu gel termic. Îmi plăcea la nebunie să mi se schimbe culoarea pe unghii, aşa chiar că nu apucam să mă plictisesc. Ba era şi ocazie de joacă, când aveam mâinile reci presam o unghie de o cană fierbinte ca să se schimbe culoarea.

Aşa de mult mi-au plăcut încât imediat ce-am auzit că la Bellessere au geluri termice şi pentru vară, am şi cerut să mi se facă o manichiură de acest tip. Puteam alege între mai multe nuanţe (roşu pal – roşu puternic, turcoaz – mov), eu am ales roz pal – roz intens, pentru că luna trecută am avut culori închise şi simţeam nevoie de o schimbare.

La gelurile termice pentru vară nu se schimbă culoarea în funcţie de temperatură, ci de lumină. În prima poză de mai jos puteţi observa prima nuanţă de roz, un roz pal delicat. Este culoarea care se arată cel mai des pe unghiile mele, cât stau în casă, în maşină, la birou sau când mă plimb afară şi nu bate foarte tare soarele. Îmi place foarte mult, aveam nevoie şi de o culoare mai cuminte. În a doua poză se observă trecerea de la rozul pal la cel intens. În ultimele 2 poze se poate observa nuanţă finală, de roz puternic.

Ca de obicei am ales ceva diferit pe inelar. Nu un model ca până acum, ci o unghie pictată în întregime cu sclipici argintiu.

Mie îmi place mult ce-a ieşit, sper că şi vouă!

gel-termic-nuanta-1 photo 4 (4) photo 3 (5) gel-termic-nuanta-2

Detalii: manichiură realizată la salonul Bellessere din Iaşi, de tehniciana Amalia, preţ 80 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.