Mai este doar o săptămână până la Crăciun şi eu încă nu m-am apucat de cumpărat cadouri. M-am uitat un pic dupa cadouri de Crăciun pentru copii, pentru prietenele mele, pentru familie, dar nu prea am fost mulţumită de ce am găsit în magazine. Mi s-au părut toate mult prea scumpe pentru valoarea oferită. Nu vreau să cumpăr ceva care să fie aruncat într-un dulap sau ascuns pe undeva. Vreau să cumpăr lucruri utile sau care măcar pentru o perioadă scurtă să trezească interesul destinatarului.

Mă aşteptam ca cel puţin pentru copii să fie foarte uşor de cumpărat cadouri, dar nu e chiar aşa. Trebuie să te hotărăşti de la început dacă cumperi un cadou util, de care mai mult că sigur nici nu-i va păsa copilului, sau dacă alegi o jucărie. Ţii neapărat să-l impresionezi pe cel mic sau preferi să ajuţi părintele?

Aşadar, ce cadouri de Crăciun putem cumpăra pentru copii?

  • Îmbrăcăminte – din gama de cadouri utile şi foarte uşor de cumpărat. Nu trebuie decât să ştii vârsta şi eventual greutatea/înălţimea copilului. În rest poţi cumpăra orice doreşti, ai şi de unde alege. E recomandat că în caz că nu ştii exact detalii legate de greutate/vârstă, să iei o mărime un pic mai mare. La copii mereu e mai bine mai mare decât mai mic.
  • jucării de pluş – un pic cam demodate pentru copii din zilele noastre. Nu ştiu câţi mai apreciază astfel de jucării.
  • jocuri – Monopoly, Catan, Nu te supăra, frate sau de la Noriel, 150 de jocuri într-unul singur. Astfel de jocuri au început să fie foarte populare şi printre adulţi, aşa încât dacă alegeţi un astfel de joc e posibil că şi părintele să-l folosească. Verificaţi pe cutie vârsta pentru care sunt aceste jocuri recomandate. Nu dăruiţi un joc Catan unui copil de 5 ani (căutaţi în schimb varianta pentru copii, Catan Junior).
  • jucării educative – microscop, telescop, puzzle sau diverse seturi pentru pasionaţii de ştiinţă.
  • jucării pentru bebeluşi – jucării gingivale, zornăitori, carusel muzical, jucării din lemn. Pentru un copil ce se apropie de un an recomand jucării colorate, cu muzică, cu lumini, important e să le capteze atenţia.
  • lego – despre lego v-am mai povestit săptămâna trecută, sunt foarte populare printre copiii de acum. Aproape toţi copiii pe care îi cunosc îşi doresc lego, lego şi iar lego. Şi cum sunt disponibile aşa multe seturi, niciodată nu se vor sătura de asemenea cadouri.
  • produse pentru activităţi sportive – mingi, biciclete, trotinete. role, patine, rachete de tenis, s.a. Lista e lungă. Pentru asemenea cadouri cam trebuie să ştiţi ce pasiuni are cel mic, dacă mai are sau nu asemenea produse şi bineînţeles, dacă are permisiunea părinţilor de a practica aceste sporturi.

Spor la cumpărături!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.