Oricine a petrecut pe acest blog 30 de minute a observat că iubesc să călătoresc. Am avut şansa de a călători destul de mult până acum şi pentru asta sunt recunoscătoare acelor oameni care m-au ajutat să-mi îndeplinesc acest vis.

Le mulţumesc părinţilor mei care au ţinut ca de mică să vizitez cât mai multe ţări, să merg în circuite turistice care să-mi deschidă apetitul pentru frumos. Cu ei am vizitat cap-coadă Spania şi ţările nordice. Tot ei m-au trimis şi în Grecia, să petrec o vară cu verişoara mea şi cu această ocazie să mă bucur de Creta cea frumoasă şi misterioasă.

apus-creta

Le mulţumesc celorlalţi părinţi ai mei, adoptaţi, dna Lavinia şi dl Alexandru, pentru oportunitatea de a călători prin Europa, de a cunoaşte pe îndelete oraşe din Belgia, Franţa, Germania, Luxembourg, Austria.

mondsee

Îi mulţumesc din nou mamei mele pentru excursia din Italia. Era una din ţările unde doream să mai ajung, unde simţeam că n-am petrecut destul de mult timp. Cele câteva ore în care m-am plimbat prin Veneţia erau insuficiente pentru a putea spune că am văzut cu adevărat o ţară. Acum Italia îmi este o dragă cunoştinţă. Am cunoscut capitala ei, am cunoscut şi “intrusul” din inima ei, Vaticanul, am cunoscut şi perla (după părerea mea), Sicilia.

sicilia sicilia-italia

Şi îi mulţumesc tatălui meu pentru Paris. Paris în septembrie este absolut minunat, sunt atât de multe locuri de văzut, totul este atât de frumos. Parisul este ceva clasic, nu îşi va pierde niciodată farmecul. Deşi de obicei nu-mi doresc să revin în locuri deja vizitate, Parisul e diferit. M-aş întoarce cu drag aici, an de an, pentru că e ceva deosebit.

moulin-rouge

Ca orice iubitor de călătorii, mă uit aproape zilnic în categoriile “circuite 2016” de pe diverse site-uri ale agenţiilor de turism. De exemplu, agenţia Bavaria Tour are circuite în toată lumea la preţuri avantajoase. Visez la o Anglia, poate ceva mai exotic. Dar ştiu şi că acum avem alte priorităţi, alte cheltuieli, aşa că rămâne să visez în continuare şi să-mi fac planuri pentru anii viitori.

bavaria-tour

Date contact agenţia Bavaria Tour: Bdul. Mihail Kogalniceanu, Nr. 18, Sector 5  (de la statuia lui Mihail Kogălniceanu 50 metri mai jos, pe partea dreapta). Tel: 0744300309 sau  021 / 310.75.11.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Celor care m-au ajutat să călătoresc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.