Ca de obicei, intru la Poema. Miroase aşa de frumos aici. Iar hainele de pe rafturi sunt exact cum îmi plac mie, cum aş vrea să mă îmbrac zi de zi. Bluze albe, rochii creion negre, pantofi cu toc înalt, viu coloraţi. Cu toate acestea, deşi ador hainele de aici şi mă uit aproape în fiecare zi la noutăţile apărute pe site-ul lor, nu numai că n-am cumpărat nimic, dar nici măcar n-am probat ceva. De ce? Nu ştiu…

Zara începe să-mi placă din ce în ce mai mult. Înainte mi se păreau haine scumpe şi potrivite pentru persoane mai în vârstă ca mine. Probabil am ajuns la vârsta la care hainele de aici mi se adresează. Ce pantofi frumoşi au. Cu tocuri imense bineînţeles. Analizez o pereche de sandale, total nepotrivite pentru vremea de acum. Îmi plac. Mult. Dar sunt conştientă că nu le voi purta niciodată pentru că pur şi simplu nu pot să port pantofi cu toc de 10.5 cm. Trec mai departe. Blugi albi, 129 lei. Un preţ bun pentru nişte blugi de care chiar am nevoie. Dar nu acum, la vară. Nu pot să dau nişte bani pentru ceva ce voi purta peste câteva săptămâni bune.

Bershka. Îmi plac magazinele din grupul Inditex. Dar, aşa cum Zara începe să mi se pară din ce în ce mai potrivit pentru mine, când intru la Bershka şi Pull & Bear şi sunt înconjurată de adolescenţi, cu hainele lor grunge, mă simt ca o intrusă. Aşa că mă plimb rapid printre rafturi şi ies imediat.

Oysho. Of, dragul meu Oysho, cu hainele tale de casă superbe, dar care sunt atât de scumpe! Pe toate le-aş lua. Acum am văzut o cămaşă de noapte tip salopetă, cu maiou şi pantaloni scurţi, şi un halat subţire asortat. Împreună ajung la cam 400 lei. Ies cu inima grea de acolo, încercând să uit tot ce-am văzut şi să-mi ţin portofelul acolo unde îi este locul, nedeschis, în geantă.

1396281422_2_1_2 1396281422_1_1_2

Ultima oprire este CTS Corner. Nu mai sunt tentată să cumpăr ceaiuri, le-am încercat cam pe toate de acum, în schimb acum sunt fan cafea de aici. Am încercat până acum vreo 5 sortimente dar azi nu am chef de teste. Cumpăr 150 grame de cafea aromată Hazelnut, o alegere deloc îndrăzneaţă, dar delicioasă.

Mă îndrept spre casă. Gândul îmi stă la hainele de la Zara. O să-mi treacă. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Gânduri la cumpărături

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.