lego-nexo-knights-catapulta-70318_5Acum câteva luni nu ştiam absolut nimic despre NERF, aşa încât când mi-am auzit prietenii vorbind despre aşa ceva şi povestind despre cum s-au şi jucat cu acele blastere, am realizat că am cam rămas în urmă cu noutăţile în materie de jucării. Aşa încât astăzi învăţăm împreună despre lego Nexo Knights.

Nexo Knights a fost lansat de LEGO în ianuarie 2016 şi este un joc bazat pe combinaţia dintre castele şi spaţiu. Sunt 5 cavaleri Nexo, Clay Moorington, Aaron Fox, Lance Richmond, Macy Halbert şi Axl, care au ca misiune protejarea tărâmului Knighton. Fiecare cavaler are diferite calităţi/puteri şi arme.

Clay Moorington – Este un cavaler tânăr, dar pe care te poţi baza mereu. Are o gândire matură, se concentrează pe lucrurile importante şi este dedicat să fie cel mai bun în meseria să, fiind visul sau din copilărie. Este conducătorul cavalerilor.

Aaron Fox – Cel mai curajos şi îndemânatic cavaler. În luptă se bazează pe scutul sau, pe care îl foloseşte ca un hoverboard, şi de cele mai multe ori atacă din aer.

Lance Richmond – Cavalerul bogat, frumos şi charismatic. Răsfăţat dintotdeauna, este obişnuit să obţină orice îşi doreşte. Deseori ajunge să se certe cu Clay.

Macy Halbert – Printre cavaleri este şi o domnişoară, fiica regelui, care însă nu evita să ridice buzduganul şi să se lupte cu monştri. Preferă viaţa de luptător decât o viaţă singuratică şi plină de îndatoriri în castel.

Axl – Cel mai puternic cavaler, este un gigant blând.

Cei 5 cavaleri îl au ca ajutor pe Merlok, mentorul lor. Acesta este un vrăjitor cu atitudine tinerească, care foloseşte magia digitală pentru a-i susţine pe cavaleri. Duşmanul lor este Jestro, un fost bufon care doreşte să se răzbune, cartea monştrilor, o carte care reprezintă răul absolut şi Lava Monsters, o armată de monştri.

Aşa cum ne-am obişnuit şi din celelalte jocuri Lego, alături de aceste 6 personaje apar şi altele secundare, de exemplu părinţii prinţesei Macy (regele şi regina), un student de la Academia de Cavaleri şi alţi prieteni de-ai cavalerilor.

Nexo Knights a avut un mare succes în rândul copiilor, aşa încât există nu numai lego-uri (găsiţi la Noriel diverse variante), ci şi un serial difuzat la Cartoon Network sau o aplicaţie pentru mobil.

Cam asta e povestea Nexo Knights. Ne-am informat împreună, acum dacă mergem în vizită pe la prietenii noştri care au copii fani Nexo Knights putem discuta de la egal la egal cu ei. Săptămâna viitoare învăţăm despre Ninjago.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.