Am revenit pe blog după 4, ba chiar aproape 5 luni de pauză, pentru a face update-uri, nu pentru a scrie ceva. Dar pentru că am găsit comentarii în care eram întrebată dacă sunt ok, m-am gândit să vă liniștesc. N-am reușit atunci, reușesc acum, la peste 7 luni de pauză.

Noutățile mele?Numele ei este Ilinca, are 7 luni și astăzi va mânca pentru prima dată broccoli. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments on Sunt bine!

 1. Obiectul nostru de activitate il reprezinta comercializarea produselor naturale avand o vechime de 10 ani in acest domeniu.
  Va oferim: alimente bio, suplimente nutritionale, produse apicole, ceaiuri, cosmetice bio, siropuri, parafarmaceutice, aromaterapie, de la cei mai buni producatori.
  Incercam sa acoperim nevoile fiecaruia, indiferent de varsta, de a folosi produse naturale si suplimente nutritionale care sa va asigure o viata sanatoasa.
  Cei 10 ani pe piata produselor naturiste ne-a adus o practica extrem de variata in intampinarea sanatatii dumneavoastra.
  Alimentatia de astazi nu mai include tot necesarul de nutrienti pentru o functionare normala a organismului.
  Suplimentele oferite de noi asigura o implinire a necesarului organismului dumneavoatra in vederea functionarii la paramentri eficienti.
  Produsele fabricate de industria farmaceutica si cea de cosmetice sunt obtinute in intregime in mod sintetic ceea ce determina probleme secundare variate, unele dintre ele foarte riscante.
  Acestea nu se regasesc la folosirea preparatelor obtinute din compusi naturali.
  Ne-am propus sa fim cat mai aproape de clientii nostri, oferindu-va consultanta specializata pentru alcatuirea unor retete personalizate in functie de afectiunile dumneavoastra.
  Incercam sa ne mentinem clientii prin oferte si reduceri.
  Oferta noastra capata un caracter inconfundabil prin asocierea preparatelor in pachete tematice pe tipuri de afectiuni si la preturi promotionale.
  Consideram ca oricine poate fi sanatos observand legile nutritiei holistice, ale remediilor naturale, unei vieti active si gandirii pozitive.
  Sloganul dupa care ne conducem este: “MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA”.
  In articolele de blog din cadrul magazinului nostru electronic puteti gasi sfaturi de interes pentru sanatatea dumneavoastra.
  De asemenea nu ezitati sa ne contactati la telefon sau pe e-mail-ul magazinului pentru orice sfat ori recomandare.

  https://cufarulculeacuri.ro/produs/pachet-complet-imunitate/

 2. Buna Mihaela,
  urmaresc impeuna cu sotia blogul tau de ceva timp si asteptam cat mai multe postari. Succes!

  Am postat si noi un mic advertorial, sper sa-l accepti. Te salutam cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.