Am făcut acum câteva luni prima comandă pe site-ul celor de la Q Cosmetice Coreene și astăzi revin cu impresiile mele despre gama Tetraforce.

Am ales gama Tetraforce pentru că este recomandată persoanelor cu ten mixt/gras, predispus la apariția imperfecțiunilor. Am comandat gelul de curățare, tonerul și crema, și am primit în plus, cadou la comandă, o mască hidratantă cu extract de melc (preț site: 12 lei). Din câte am înțeles, toate comenzile beneficiază de cadouri surpriză + există anumite perioade (anunțate pe Instagram) când se primesc cadouri mai substanțiale și chiar premii pentru cele mai mari comenzi dintr-o anumită perioadă.

Cleanser Tetraforce (70 lei)

Pentru curățarea tenului se folosește cleanserul Tetraforce, ce conține extracte de arbore de ceai, Centenella Asiatica, Camellia Sinesis (ceai verde), Houttuynia Cordata, extract de Salix Nigra (salcie), aminoacizi derivați din plante. Calmează, curăță, ajută la îndepărtarea celulelor moarte și la micșorarea porilor. Recipientul conține 150 ml și este foarte spornic, îl folosesc de vreo 2-3 luni și mai am încă jumătate de tub. Curăță într-adevăr foarte bine, simt că tenul “scârțâie” după ce îndepărtez gelul de pe față.

Toner Tetraforce (65 lei)

Conține aceleași extracte ca și cleanserul, nu usucă tenul datorită trehalozei care reține umezeala. Am terminat deja sticluța de 200 ml.

Crema Tetraforce (80 lei)

Cu efect hidratant datorită celor 3 tipuri de acid hialouronic. Extractul de pantenol și alantoină calmează și regenerează pielea. Lasă pielea hidratata, catifelată. După o curățare așa eficientă cu produsele anterioare, mă temeam să nu ajung cu anumite zone ale fetei uscate, dar nu a fost cazul. Crema hidratează bine. Recipientul are 50 gr dar este spornic, încă mai am. Este nevoie de o cantitate foarte mică pentru aplicare, intră repede în piele, nu lasă tenul lipicios sau albicios.

Din aceeași gamă mai sunt disponibile câteva produse: mască de față (sheet mask), patchuri pentru acnee (sunt în wishlist, vreau să le comand data viitoare), ser și gel pentru tratarea semnelor și petelor.

Eu am descoperit gama Tetraforce pe Instagram, sunt foarte multe recomandări acolo pentru aceste produse. Le recomand și eu, dar, dacă aveți posibilitatea, mergeți întâi la un dermatolog, să vă facă recomandări și/sau o schemă de tratament potrivită pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.