Ați auzit vreodată de brandul Shu Uemura? Dacă nu, să știți că nu sunteți singurii, nici eu nu știam de ei. Și-a comandat recent mama mea produse de la ei și am fost curioasă să testez și eu, să văd dacă merită prețul pe care-l cer.

Produsele Shu Uemura se găsesc pe Notino, în altă parte n-am văzut (poate doar în magazine de specialitate). Am încercat șamponul și balsamul din gama Ultimate Reset (pentru păr vopsit și deteriorat) și masca de păr din gama Silk Bloom. Nu sunt deloc ieftine, masca regeneratoare Silk Bloom costă 220 lei iar setul format din șampon și balsam costă 314 lei. Sinceră să fiu, nu aș fi dat aceste sume de bani doar ca să testez niște produse, fără să fiu sigură că mi se potrivesc și că sunt excelente.

Dintre toate, cel mai mult mi-a plăcut șamponul Ultimate Reset. Are un miros demențial, nu vă pot explica exact a ce miroase, îmi amintește de un parfum, e o aromă foarte elegantă și deosebită. Nu am mai întâlnit un astfel de parfum la vreun șampon folosit de mine. Și parfumul rezistă destul de bine în păr, chiar și după spălare se simte. Șamponul face multă spumă, nu este nevoie să se aplice o cantitate prea mare. Balsamul și masca sunt ok, descurcă părul, îl lasă catifelat. Eu speram să aibă și un efect asupra îngrășării părului (chiar dacă nu e destinat pentru așa ceva), dar n-am avut noroc. Părul s-a îngrășat la fel de repede ca și înainte.

Această gamă este destinată părului vopsit și deteriorat. Mama mea a fost extrem de mulțumită, ea are părul foarte-foarte uscat, această gama i-a lăsat părul moale și catifelat, a obținut aceleași rezultate ca la coafor.

Concluzia? O gamă interesantă, cu efecte foarte bune pentru păr uscat, vopsit și deteriorat. În cazul meu, cu păr gras, subțire, fin, mă declar extrem de încântată de parfum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.