O altă cazare care mi-a plăcut mult a fost cea de la Nedei Hotel & Spa, situată în zona Transalpina. Este practic un hotel situat în mijlocul munților; după ce am parcurs Transalpina, am mai făcut vreo oră până am ajuns la cazare, traseu fără semnal la telefon, dar cu șosea bună. Dacă îmi amintesc bine, cred că nici la hotel nu aveam semnal la telefon, dar în schimb era wifi foarte bun, deci nu au fost probleme.

Nu știu de ce Nedei Hotel & Spa are doar 3 stele, probabil pentru că este încă nou și nu respectă toate condițiile necesare, de exemplu nu avea încă în funcțiune lift. Dar lucrau la asta, era deja montat liftul. În afară de acest lucru (care nu ne-a afectat deloc, mai ales că am stat la etajul 1 și sunt doar 3 etaje), totul a fost perfect.

Camera la Nedei Hotel & Spa

Camera este modernă, cu un pat mare și confortabil, tv, frigider, baie complet utilată (inclusiv halat), balcon. La cerere, ni s-a adus un pat suplimentar pentru copil. Camera dubla cu vedere la munte costă 280 lei/noapte. 

Timp liber la Nedei Hotel & Spa

Au zonă de spa, cu piscină încălzită, jacuzzi, saună uscată sau umedă, grotă de sare; loc de joacă pentru copii lângă restaurant cu trambulină, 2 leagăne, balansoar. Te poți plimba și în zonă, noi nu am făcut-o.

Mancarea la Nedei Hotel & Spa

Îmi place să mănânc, așa că apreciez locurile cu mâncare bună. 🙂 Meniul era unul bogat, aveai de la ciorbe, la felul 2, deserturi, tot ce îți doreai. Porțiile erau mari. Am încercat ciorbă de văcuță, șnițel cu piure, papanași. Toate au fost delicioase.

O cazare pe care vi-o recomand cu drag. Sper să revenim și aici cândva.

2 Comments on Cazare în zona Transalpina – Nedei Hotel & Spa

  1. Bună! Foarte util articolul! Urmează sa plecam și noi spre Nedei săptămâna viitoare și ne prind bine unele detalii! Am o întrebare : la Spa se realiza și masaj contracost? 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.