404c1e70-de00-0131-6cb5-0aa0f90d87b4

Cam aşa simt când văd o ţinută “all black”.

Sunt dimineţi în care mă trezesc că pun pe mine doar haine negre şi după ce mă uit în oglindă mă grăbesc să înlocuiesc ori să adaug ceva, pentru un pic de culoare. Nu suport să mă îmbrac din cap până-n picioare cu haine negre. În primul rând îmi dă o stare proastă. Apoi mi se pare o totală lipsă de creativitate.

Este într-adevăr cea mai uşoară soluţie. Nu trebuie să te mai chinui să asortezi piesele de îmbrăcăminte, culoarea e potrivită şi pentru serviciu şi pentru timpul liber, se aşază bine cam pe orice constituţie. Nici nu trebuie să ai o garderobă prea bogată că oricum hainele negre arată cam toate la fel.

Dar…e monoton! Şi n-o zic doar eu, uitaţi-vă în revistele sau site-urile de modă. De exemplu Angelina Jolie sau Jennifer Aniston mereu sunt criticate pentru că poartă numai haine negre. Mai adaugă uneori nişte accesorii viu colorate şi e mai bine, dar chiar şi aşa…când vreuna din ele se decide să poarte o culoare, nu-ţi vine să crezi cât de bine arată, ce diferenţă este, e ca şi cum au căpătat viaţă.

SUGESTII DE ÎNLOCUIRE/ÎMBUNĂTĂŢIRE A UNEI ŢINUTE ALL BLACK

  • vă place eleganţa pe care o inspiră negrul? Îmbrăcaţi-vă atunci în ţinute alb-negru. Este mult mai elegant un astfel de outfit decât ţinutele compuse doar din piese de culoare neagră. O cămaşă albă + o fustă midi neagră arată perfect la serviciu. Sau şi mai bine, o bluză neagră şi o fustă albă, combinaţia mea preferată.
  • adăugaţi o pereche de pantofi colorată. De exemplu la o rochie neagră purtaţi nişte pantofi multicolorati sau de o culoare tare, gen roşu sau roz. Nu cu dresuri negre!
  • adăugaţi accesorii colorate. Atunci când mă decid să port o rochie neagră îmi pun de obicei un colier cu pietre mari, colorate. Dau astfel un pic de viaţă ţinutei.
  • adăugaţi un şirag de perle. Măcar nu e doar negru iar perlele arată minunat la o rochie neagră.

Concluzie: spuneţi DA culorilor! 🙂

4 Comments on Despre ţinutele all black

  1. Ce coincidenta, chiar acum ma gandeam sa port la serviciu(plec in cca o ora) o tinuta alb-negru. Nici eu nu suport monotonia negrului, e o prezentatoare la Realitatea Tv care se imbraca in negru in fiecare seara. Groaznic! Ea e tanara si draguta, chiar nu inteleg de ce nu poarta niciodata nimic colorat.

  2. Negrul ma salveaza cand “absolut n-am ce sa iau pe mine” si stau in fata dulapului deschis si e tarziu. In rest, culori chiar si iarna.

    • Da, e o culoare salvatoare. Dar eu tot mai adaug ceva inainte sa ies din casa. Un colier statement, cu pietre colorate, e cea mai simpla varianta. Sau un cardigan de alta culoare, chiar si alb. Sau o esarfa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.