Am ajuns si la magazinele online de haine din tara…
Incep cu shop.sarrieri.ro. Lenjeria de la ID Sarrieri mi se pare superba si de foarte buna calitate. Cristalele se desprind de-abia dupa sute de spalari…si nu toate odata..mai cade cate unul. Preturile in schimb sunt foarte ridicate. Doar colectia Body Up este mai accesibila. Site-ul este o varianta buna pentru iesence deoarece nu mai exista un magazin ID Sarrieri in Iasi. Se mai vand cateva produse ID Sarrieri in magazinele Ani’s, dar ori mi se pare mie ori se vand doar modelele cele mai urate, care probabil sunt din colectia de acum 5 ani si nu s-au vandut.

www.gourmandise.ro este un site foarte simpatic. Vand tricouri, genti, bijuterii, papioane, insigne personalizate cu niste imagini foarte dragute. Un tricou costa 65 lei, un papion 16 lei si o geanta tip plic 85 lei.

De quelle.ro probabil stiti. De multe ori am vrut sa comand, dar m-am razgandit fie din cauza ca site-ul avea probleme cu afisarea preturilor sau din cauza ca erau foarte putine produse pe site. Am asteptat catalogul acasa, dupa ce m-am inscris pe site si mi-a venit cred dupa vreun an. Preturile par rezonabile, dar aveti mare grija cu marimile.

www.sunnyday.ro vinde de la haine la decoratiuni sau accesorii telefon. Produsele lor sunt haioase si au preturi rezonabile. Am vazut pe blogul lor ca si revista Eve a scris de ei.

tarafashion.ro vinde mai mult haine clasice si am auzit lucruri bune despre ei. Preturile sunt ok, vand haine si pentru copii dar si pentru femei insarcinate. In Bucuresti au deschis si un magazin.

Ultimul site prezentat azi este www.ummagumma.ro. Pe site gasiti haine cu adevarat originale, create in serie mica. Daca ati auzit de Diana Bobar, un tanar designer, si va place…gasiti hainele ei de vanzare pe acest site. Preturile par rezonabile.

1 Comment on Cumparaturi online – haine (2)

  1. Sunt de acord cu tine. Sunt superbe desuurile IDSarrieri si de foarte buna calitate. Sunt deosebite, altfel decat toate celelalte marci de lenjerie intima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.