Astazi mi-am facut din nou cumparaturile in Kaufland deoarece este mai aproape de mine.
Bineinteles ca iarasi marfa era depozitata pe jos, asteptand ca angajatii sa o aranjeze pe marfuri. Nici nu aveai loc sa treci cu carutul de ea. Mai nou era ca acum faceau si curatenie. Dar nu curatenie de genul cineva a scapat ceva pe jos, hai sa stergem. Nu, doar stergeau pe jos si incurcau clientii. Nu pot sa faca acest lucru seara, dupa terminarea programului?
Nici clientii tzarani nu au lipsit. Cand am iesit de la coada si a trebuit sa pun pinul (am platit cu cardul) nu puteam din cauza ca doamna din spate statea exact in fata aparatului. M-a vazut ca vin, nu s-a miscat. Mi-a suflat in ceafa cat am tastat PIN-ul. Am ascuns cu mana, poate asa se prindea ca nu face bine…dar pe naiba, parca stie ea. Oooof…cand o sa se invete si oamenii astia?
Nici macar nu mai sunt nervoasa, am inceput sa ma obisnuiesc. Asta e…sunt doar dezamagita ca nu putem fi civilizati.

Later Edit: Vad ca un cititor de-al meu s-a simtit si a luat apararea acestor cumparatori nepoliticosi. Draga fata, daca si tu esti asa, ca altfel nu stiu de ce le-ai lua apararea celor care nu stiu niste reguli de bun simt, sper ca ai invatat ceva din acest post si data viitoare cand mergi la cumparaturi nu te vei mai impinge in cel din fata. Stii…faptul ca doresc ca cei din jur sa se poarte politicos nu este o fandoseala, desi tu asa crezi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.