Ma numar si eu printre miile de ieseni nemultumiti de serviciile E-ON.

Eu nu am decat pretentia sa-mi trimita factura (la timp). Pana la inceputul anului, totul era ok…insa din ianuarie nu am mai primit facturi…de fapt, pentru luna decembrie am primit factura in februarie si desi am platit-o imediat am observat acum ca mi-au luat 9 lei penalizari pentru 7 zile intarziere.

Pentru luna ianuarie insa, nici acum (in aprilie) nu primisem nimic. Poate unii vor zice…de ce nu te duci sa stai la cozile lor sa platesti? – pentru ca nu stiu suma exacta si nu vreau sa umblu cu sute de lei dupa mine.

Am auzit zilele trecute ca au un sediu si in centru (chiar nu stiam – pana acum ma duceam la sediul din zona Garii…unde nu sunt locuri de parcare). M-am dus azi acolo si am cerut facturile…sincer nu mai stiam cate facturi sunt sau cand am platit ultima data…si asa am vazut ca aveam 2 facturi..cea din ianuarie, din februarie si 3 zile din martie. Le-am platit tot azi…dar sunt sigura ca vor veni niste penalitati de ma voi ingrozi…daca au fost 9 lei pentru 7 zile…pai pentru o luna…cred ca voi plati corespondentul a inca o factura la gaz. Si asta pentru ce? Pentru ca sunt ei incompetenti si nu mai aduc facturile…

Am intrebat-o pe tipa de acolo ce se intampla cu facturile…si ea ca cica au fost trimise…da…sigur…de aia au aparut atatea articole in ziar cu oameni care se plang ca nu si-au mai primit facturile de luni sau chiar ani. Mai bine ar zice – bai prostilor…nu mai stati si asteptati acasa facturi, ca nu vin. Veniti aici si le luati si gata. Dar cred ca le convine sa tot bage penalitati. Scria in ziar ca le-a dat Protectia Consumatorului amenda…dar vad ca nu le pasa. Oricum amenda e mica si e acoperita de penalitatile luate iesenilor.

Si ca alta chestie…probabil in cateva zile (trebuie sa ghicesc, ca nu stiu data exact) trebuie iar sa ma duc la sediul lor…ca factura pe martie trebuie sa apara.

Interesant este ca factura la E-ON Moldova vine la timp.

1 Comment on E-OFF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.