Crema de maini – Neutrogena

41reseyspnl_sl500_aa280_

Un produs indispensabil pentru mine este crema de maini de la Neutrogena. O putem gasi in farmacii si mai nou si in supermarket (in Carrefour este) in 2 variante: cea albastra parfumata (eu pe asta o folosesc) si cea roz neparfumata. Pretul variaza. Acum 2 saptamani era 14-15 lei, acum un an am cumparat 2 creme la promotie si am dat doar vreo 20 lei.

Este o crema incredibil de buna…In timpul iernii o folosesc zilnic deoarece mi se usuca repede pielea mainilor – dupa o noapte ai pielea mainilor ca noua :P.  Am incercat si alte creme, mai ieftine, dar nu rezolvau nimic.

In general imi plac produsele Neutrogena. Am inteles ca au si un strugurel pentru buze extrem de bun…eu am mai incercat un luciu de buze (cumparat de pe buymebeauty.com ca la noi nu se gasea – poate acum este), o crema de corp si niste produse de ingrijire a fetei.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

vero Catrinel claudia

2 Comments on Crema de maini – Neutrogena

  1. Ionut
    April 14, 2009 at 9:24 pm (9 years ago)

    Prea feminin pentru mine

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Crema de maini – Neutrogena

  1. […] v-am vorbit, asa ca nu voi reveni asupra lor (prezentarea cremei de maini de la Neutrogena o gasiti aici iar articolul despre uleiul din samburi de struguri este disponibil […]

Leave a Reply

More in cosmetice, cumpărături
Mediterranean Mint Melon & Sugar Body Scrub – Boots

In aceasta saptamana m-am hotarat sa scriu despre un produs descoperit asta vara, Mediterranean Mint Melon & Sugar Body Scrub...

Close