Este mai convenabil sa cumperi cosmetice si carti de pe internet…m-am lamurit inca o data cu chestia asta in acest weekend.
Am ramas fara rimel si am fost sa-mi cumpar altul. Mi-am ales Lash Architect – L’oreal si am platit pentru el 52 lei in magazinul de cosmetice si parfumuri de la et1 din Iulius Mall (nu mai tin minte cum se cheama). Intr-adevar produsele sunt mai scumpe in magazinul ala, dar diferenta e destul de mare intre pretul de pe internet si cel din magazinele de la noi.
Pe buymebeauty.com (de unde, de altfel, mi-am mai cumparat cosmetice) acelasi rimel costa 6.50 dolari. Cu comisionul persoanei care ti-l comanda, ajunge 10.50$. Adica 33 lei. Nu mai zic ca la cat era dolarul asta vara ar fi costat doar vreo 25 lei.
Insa pe aceste site-uri dureaza vreo saptamana pana primesti produsul. Daca anticipezi si alegi sa cumperi chiar mai multe produse se va vedea o diferenta si mai semnificativa.

1 Comment on Cheap cosmetics

  1. Si eu am ajuns la concluzia trista ca este mai ieftin sa comand produse cosmetice online decat sa ma duc in magazine. Adaosul comercial al magazinelor pur si simplu ma face sa nu mai pasesc in vreun magazin pentru a cumpara.
    Din fericire cunosc pe cineva care lucreaza intr-un magazin de cosmetice si din cand in cand mai pot incerca produsele ca mai apoi sa le comand online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.