In parcarea din spatele blocului meu sta o masina. O Dacia veche, care de-abia mai merge dar care are o super alarma. De fiecare data cand cade o frunza, o picatura de apa pe ea sau cand trece vreo pisica prin apropiere, incepe sa tipe.

Il stiam pe proprietar, era chiar vecinul de vis-a-vis. Era un mosulet de treaba, mi-era rusine sa ii zic ceva. Nevasta-sa, ca 90% din babe, e o afurisita.

Zilele astea nu a mai sunat alarma, se terminase bateria de la masina. Si am aflat ieri ca mosuletul simpatic a murit. Dumnezeu sa-l ierte! Am aflat acest lucru iesind din apartamentul meu. Pe sala, la mijlocul distantei dintre cele 2 apartamente era o cruce si partea de sus a sicriului. Nu era chiar ceea ce vrei sa vezi dimineata cand iesi din casa. Cand au venit mai tarziu niste colege sa lucram la un proiect s-au si speriat.

Tot ieri au venit niste cunostinte si au luat masina. Credeam ca am scapat de ea…dar din pacate azi era la locul ei, cu bateria schimbata. Iar alarma suna la aproape fiecare 5 minute (nu glumesc). Acum, ca nu mai este mosuletul, nu mi-e rusine sa ma duc sa-i spun babei sa faca ceva cu masina asta (nu stiu la ce ii trebuie alarma aia, nici nu au ce sa fure din masina). Dar saracei de-abia i-a murit sotul…cum sa ma duc sa-i spun de masina?

Ma gandeam ca ar trebui sa astept cel putin o luna. Numai ca sesiunea vine in aproape 2 saptamani…cum naiba inveti cu zgomotul asta? Ca sa nu mai spun ca nu poti dormi noaptea daca ploua…alarma suna non stop.

Ooooof…Ce as putea face?

3 Comments on What to do?

  1. Îi scri un bileţel şi îl laşi în cutia ei poştală. “Vă rog să rezolvaţi problema cu alarma, altfel chem poliţia în fiecare zi, şi o să primiţi amendă pentru tulburarea liniştii publice”. Chiar dacă nu chemi pe nimeni, cuvintele ăstea sperie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.