Nu stiu daca ati vazut inca acest spot. Eu una n-am nimic cu Elena Basescu, insa spotul si afisele publicitare mi se par ingrozitoare. Pare atat de falsa si chiar prostuta iar in afis este atat de modificata, incat nici nu mai seamana cu ea. Faza cu EBA n-are nici un sens, imi aminteste doar de numarul de la masina ei.

Iar declaratia cum ca ar legaliza drogurile m-a dat pe spate. A facut ditamai greseala, pentru ca Romania nu este o tara care sa accepte asa ceva. Nu suntem Olanda. Si mi-a placut cum a doua zi si-a schimbat repede declaratia, dupa ce probabil a fost sfatuita de tatal ei.

Partea proasta e ca probabil va fi aleasa, cel putin asa reiese din niste sondaje.

5 Comments on EBA?!

  1. ce sondaje Miha? ca eu “lucrez” in domeniu si pentru sondajele comandate de realitatea de la INSOMAR nu prea sta bn… cal putin pana acum… si da, sunt de acord cu tn!

    • Citeam in ziar (nu mai stiu care) ca EBA, Vadim si Becali stau tare bine…acum bineinteles ca sper sa nu fie adevarat..

  2. evident o sa castige, pentru ca cei cu bun simt nu au nici tupeul sa te minta pe toate caile, nici puterea sa-si lipeasca reclame pe toate colturile.

    din pacate insa, realitatea trista este ca 90% dintre romanasi prefera s-o vizioneze pe ea sau columbeanca sau orice new pitzi in loc de un discovery sau vreo emisiune de cultura. noi le-am dat impresia astora ca valoreaza ceva, pentru ca i-am inclus prea mult in discutiile si indeletnicirile cotidiene.

  3. Da, te sustin in legatura cu “EBA”. Fata e penibila. Fie ea fata presedintelui, sau nu, este printre cele mai penibile si dupa parerea mea… cel mai incult personaj de pe scena politica romaneasca, dupa Marean Vanghelie. Deasemenea, posterele si toata campania care si-a facut-o ea… sunt demne de o reclama la o telenovela romaneasca proasta. Si atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.