Reduceri peste tot prin oras. Acum e momentul sa cumparati ceva, altfel riscati sa patiti ca mine. Sa vedeti cum perechea de pantofi pe care ati dat 400 lei, este acum redusa la 250 lei. 🙂

La TCM sunt reduceri foarte mari, de 50% – lichideaza stocul. Daca nu stiti magazinul, gasiti unul in centru, in zona Moldova Mall, exact langa un Plafar. Au tot ce vreti acolo, la preturi foarte bune. Haine, produse pentru bucatarie, produse de aromaterapie, cateva bijuterii, aparatura electrica, etc. O tigaie WOK (pentru prepararea mancarii dupa retete chinezesti) costa doar 35 lei.

Si la Stradivarius sunt reduceri mari, la majoritatea produselor din stoc. Presupun ca si la restul magazinelor din lant: Zara si Bershka. La fel si la Leonardo, acolo am si vazut cum minunatii mei pantofi s-au redus la aproape jumatate de pret.

Daca va plac hainele BSB veti fi incantati sa aflati ca au si ei reduceri de 50%. Pentru mine sunt cam scumpi…nu as da pe o bluza 200 lei (si asta cu reducere de 50%…pretul normal e 400 lei). Oricum aveau rochite si pantofi destul de draguti. Ma tot batea mama la cap sa-mi aleg ceva, dar nu am vrut sa dau un car de bani pe o rochie pe care nici nu as purta-o foarte des, ca nu am unde. Majoritatea rochiilor si bluzelor aveau acelasi pret: 200 lei (toate reduse de la 400). La pantaloni nu m-am uitat.

Astea fiind zise, va urez succes la cumparaturi! 😛 Sper sa gasiti ceva dragut si la un pret bun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.