Am inteles ca anul asta se poarta cizmele, vad asta prin toate revistele si toate site-urile de moda. Cu toate astea nu pot sa sufar acest trend. Mi se pare nenatural si chiar hilar. Cum naiba porti cizme pe 30-40 grade?

Ieri in mall am vazut cizme la toate pitzipoancele. Intr-adevar, sunt imbracate (sau mai bine zis dezbracate) subtire in rest, cu pantaloni scurti si maiouri, insa chiar si asa…nu muriti de cald? Nu faceti micoze la picioare de la atata caldura sau basici sau mai stiu eu ce? Mai inteleg cizmele cu gaurele (desi chiar si in alea..), dar cum puteti purta cizme gen cowboy pe 40 grade?

Prefer sa nu fiu la moda, decat sa imi fac probleme la picioare. Moda asta e precum aruncatul in fantana…daca a zis unul, hai sa ne aruncam cu totii.

12 Comments on Cizme vara?

  1. si eu port cizme vara dar nu-mi “nu-mi put picioarele” pt k o fashionista inraita se respecta si se ingrijeste, adik dintotdeauna folosesc spray special de picioare si nu am nici o problema. asta e… moda cere sacrificii ;p

    • Fiecare alege ce poarta. Eu pur si simplu nu inteleg cum rezistati pe o caldura de 40 de grade cu cizme. 🙂

  2. nu e igienic sa porti cizme vara…dar ce nu face o pitipoanca adevarata ca sa fie “cool”…poate fac si ciuperca piciorului si scapam de persoanele pentru care ideea deoriginalitate se rezuma doar la opusul traditionalului (cum ar fi micul amanunt ca cizmele, caciulile si fularele a.k.a esarfele groase de astazi sunt pentru alt sezon)

  3. Doar pt. ca voi nu ati purta asa ceva nu inseamna ca doar pitipoancele o fac 🙂 Nu inteleg de unde vine moda asta : nu-mi place mie dar cui e place e pitipoanca.

  4. fetelor daca voua va put picioarele in cizme de vara…atunci va sfatuiesc sa nu purtati decat slapi ca e groasa :)),inseamna ca sunteti niste ingalate…referitor la fetele care poarta cizme vara bv lor daca stiu cum sa le accesorizeze si sa nu fie cizme de iarna:)))

  5. Doamne ce mai auzi in ziua de astazi parca am fii in evul mediu.TREZIREA!suntem in sec 21 si fiecare poarta ce vrea,daca voua va miros picioarele si nu vreti sa purtati cizme vara please nu mai comentati doar ca sa va aflati in treaba.Daca va put picioarele tinetio pt voi nu mai ziceti si la altii ca va faceti de ras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.