Vreau sa imi cer scuze voua, cititorilor mei, pentru ca am spus ca voi renunta. Niciodata nu mi-a placut sa citesc pe diverse bloguri cum cineva spunea ca renunta, pentru ca apoi sa revina. Mi se parea ipocrit, cateodata chiar o incercare de a avea mai multi vizitatori.

Eu chiar doream sa renunt, insa n-am mai putut dupa ce am primit atatea comentarii dragute. Stiam ca am un numar marisor de vizitatori pe zi, dar nu stiam ca imi apreciaza cineva atat de tare blogul.

Va multumesc pentru asta si voi incerca sa nu va dezamagesc. Voi scrie in continuare, in zilele mai bune pe care le am, stiind ca voi ma intelegeti. Poate in septembrie voi putea iar sa scriu cel putin un post pe zi si inca sper sa nu doresc sa renunt la aceasta adresa (deoarece nu vreau sa am numele blogului asemanator cu persoana care mi-a facut foarte mult rau).

6 Comments on Imi cer scuze

  1. MA bucur ca nu ai renuntat,orice s-ar intampla(indiferent de situatie) nu trebuie sa renunti.Ne multumim cu cat scrii..atata timp cat nu dispari din peisaj,ar fi pacat!
    Nu am sa zic bine ai revenit deaorece pentru mine nu ai fost niciodata plecata:D

  2. bine ca nu ai plecat! imi venea sa plang si sa dau din picioare! 🙂
    :*

    te asteptam cat mai des posibil! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.