081709181145

Intai de toate, iertati-mi calitatea pozelor. Sunt facute cu telefonul mobil, din pacate nu umblu cu aparatul de fotografiat dupa mine. Desi la cat de mari sunt gentile mele, ar incapea. ­čÖé

Grill-N-Chill este un restaurant nou-deschis, situat langa Ramada. Cred ca apartine cumva de Ramada, dar nu sunt sigura. Cert e ca restaurantul Cosmopolitan de la Ramada se deschide de-abia la 6 dupa-amiaza (probabil nu sunt clienti), asa ca a trebuit sa ne reorientam…si cel mai aproape era acest Grill-N-Chill.

Este un local destul de scump, probabil il ajuta pozitionarea (in apropiere este clubul de fitze The Office, hotelul Ramada, Palas, Palatul Culturii…). Insa pentru acesti bani primesti si servicii de calitate. Chelnerii erau politicosi, veneau imediat cu meniul, cu bauturile, stateau prin zona – nu trebuia sa ii cauti disperat cand vroiai sa platesti. Se poate plati si cu cardul.

Meniul este format doar din salate, gratar de pui, vita sau porc, mici, garnitura doar din cartofi (prajiti si inca alte 2 sortimente), deserturi (vreo 2) si bauturi. Mai era pe masa un flyer in care te anuntau ca au o oferta extraordinara – poti comanda ciorba de vacuta, radauteana si inca ceva. In meniu nu erau aceste sortimente.

081709165909

Acesta este tot meniul. Este pus direct pe masa, mananci pe el. Ar fi fost mai elegante niste meniuri normale, dar merge si asa.

Mancarea este delicioasa. Eu mi-am comandat ceafa de porc la gratar cu cartofi prajiti si un mic. Persoanele cu care eram si-au luat gratar de vita sau salate…Toate foarte bune. Mai ales micii. Painea este facuta de ei si este proaspata (chifle mai exact).

081709172308

Portiile (dupa cum se vede si din imagini) sunt foarte consistente. Preturile sunt si ele mari. Un gratar costa in jur de 18-20 lei, un mic 2 lei, o limonada 9.5 lei, o salata cam 10 lei. Cartofii cred ca erau in jur de 6 lei. Cu tot cu bauturi (dar fara desert..oricum nu mai poti), pentru 3 persoane am platit 100 lei.

In rest…mese sunt suficiente, puteti sta la terasa sau inauntru. Scaunele sunt foarte comode, sunt umbrele deasupra fiecarei mese, nu veti fi deranjati de soare. Am inteles ca in partea stanga a terasei este un perete de apa si vreo 2 mese. Daca va duceti, sa stati acolo, cica e foarte frumos.

Nota 10. ­čÖé

081709165208
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.