Va prezint noua mea carte de vizita 😛 Arata tare bine, aceasta deoarece nu am facut-o eu 🙂

In curand voi face angajari la aceasta firma, asa ca daca doriti puteti sa-mi trimiteti cv-uri de pe acum. Singurele conditii deocamdata e sa fiti din Iasi si sa puteti lucra de la ora 10 pana la ora 18 (poate chiar si peste program). Mai multe detalii despre job voi da la momentul potrivit.

cv finale1

9 Comments on Date de contact si posibilitati de angajare

  • Eh, da:) Profilul magazinului nu se potriveste cu program dis-de-dimineata:) Insa o sa trebuiasca sa lucreze pana mai tarziu. Alte firme la 4,5 inchid. Aceasta o sa inchida pe la 7,8, daca nu chiar mai tarziu.

   • De ce nu am vazut eu articolul la momentul potrivit!? Cred c-as fi gasi persoane care sa iti trimita CV-uri din dorinta de-a munci ..
    Ah iar cartea de vizita e faina insa mai faina va fi cea care e pe ” vine “. :->

    • Da…atunci nu am mai angajat pe nimeni, ca am ramas dezamagita de ce cv-uri primeam.
     Cartea de vizita din articolul asta din pacate nu mai e valabila deoarece mi-am schimbat nr de telefon. 🙂
     De-abia astept noua mea carte de vizita… 😛 😛

 1. Banuiesc ca pe cartea de vizita este trecut numarul tau de telefon. Crezi ca e ok sa iti postezi cartea de vizita pe blog? Adica te-ar putea suna oricine. :-??

  • Eh, cand am pus cartea de vizita blogul nu era foarte vizitat, asa ca n-am vazut vreo problema in asta. Inainte aveam si adresa de messenger pe blog, insa am scos-o, eram contactata prea des si din motive cam aiurea. Oricum intre timp am renuntat la nr asta de telefon – era abonament Orange si m-am saturat pentru toata viata de abonamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.