Inaugurez o noua rubrica pe blog, avand in vedere ca vin si sarbatorile si poate lumea vrea sa ma cadoriseasca dar nu stie cu ce:) Glumesc bineinteles. Voi folosi aceste articole si pentru a face o evidenta a lucrurilor pe care doresc sa le cumpar si poate astfel va inspir si pe voi (mai ales pe baieti…ca stiu ca nu prea aveti idee ce sa cumparati prietenelor de Craciun).

Incep cu un parfum pe care mi-l doresc de mult timp – Delices de Cartier. Am primit o mostra cand am cumparat parfumul Deep Red – Hugo Boss (cel pe care l-am folosit cu religiozitate pana acum) si mi-a placut foarte mult. Am tot vrut sa il cumpar, dar nici nu am stiut de unde sa-l iau. Nu am incredere in Sephora (cel putin in magazinul din Iasi) dupa ce ultima data cand am incercat un parfum de la ei am observat ca in 20 minute nu se mai simtea deloc. Ba chiar am primit cadou un parfum, cumparat de la Sephora, si nu rezista decat maxim o ora. Poate am avut eu ghinion, dar nu ma mai risc. De pe internet nu prea stiu ce site sa aleg, sunt prea multe. O varianta ar fi Strawberry, si-a luat un prieten niste parfumuri de acolo si mi-a spus ca sunt originale. Mi-as dori sa am posibilitatea sa-l cumpar din duty free, dar nu voi pleca prea curand in strainatate.  Voi de unde va cumparati parfumurile? Din magazine sau de pe internet?

36

3 Comments on Wishlist: perfumes

  1. sunt de acord cu tine…am testat la sephora un givenchy si a durat foarte putin…si eu am auzit ca se practica inlocuirea cu falsuri…eu imi iau pafrumul preferat de la reprezentanta (lacoste),nu am incercat pe net,dar o fata mi-a zis ca si le ia la preturi foarte ok folosite de pe ebay,m-am uitat si eu si sunt cam 10 dolari,folosita 30%.

  2. De la “bişniţari” – adică cei care le aduc din spaţiul comunitar, nu se ştie cum şi nici nu ne interesează prea tare. Nu mi s-a întâmplat să mă înşel sau să fie contrafăcute. De exemplu, am cumpărat Tresor /Lancome – Paris (100ml) cu 80 de E.
    ? Nu ştiu dacă e bine. 🙂 Oricum, e parfumul meu preferat, aşa încât aş fi dat şi mai mult. 😀

  3. Am avut si eu parfumul asta si mi-a placut enorm. Cadou de la o prietena din Franta. Daca-ti plac parfumurile cu bergamota, incearca si Infiniment de la Chopard. Ca sursa de parfumuri, e greu de zis… Cel de la Chopard e luat dintr-un mall si sigur nu e contrafacut ca sunt super multumita de el. Cel mai bine e sa-ti aduca cineva din afara, mai ales ca sunt si promotii, ceea ce la noi mai rar ai sa vezi….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.