În perioada 1 noiembrie – 8 decembrie, în Centrul Comercial Felicia se va desfășura o campanie de Corporate Social Responsibility cu scopul de a ajuta animalele de la adăpostul Asociației Clopoțel. Componenta inedită a acestei campanii este concursul foto cu premii consistente adresat tuturor iubitorilor de fotografie, dar și de animale.

Prima etapă a campaniei: concurs foto

În perioada 1 – 14 noiembrie toți cei pasionați de fotografie sunt invitați să participe la concursul foto organizat de Centrul Comercial Felicia. Tot ceea ce trebuie să facă este să surprindă într-o fotografie un animăluț într-o ipostază haioasă iar apoi să intre pe www.felicia-iasi.ro/concursfoto pentru a participa la concurs.

Câștigătorii concursului vor fi desemnați în perioada 14 – 21 noiembrie, aceștia putând intra în posesia unuia dintre cele două premii oferite de Media Galaxy:

  • Marele Premiu (ce va fi desemnat de un juriu ales de către organizatori): Cameră foto DSLR Canon 450D kit
  • Premiul de Popularitate (desemnat de vizitatorii site-ului Centrului Comercial Felicia, printr-un sistem de votare): Cameră foto Canon IXUS 95 IS

De asemenea, cele mai bune fotografii vor fi expuse în Centrul Comercial Felicia și vor fi incluse în calendare și agende pentru anul 2010 ce vor fi donate către Asociația Clopoțel.

A doua etapă a campaniei: ajutor pentru animalele Asociației Clopoțel

În perioada 1 – 8 decembrie Asociației Clopoțel i se va amenaja un stand în incinta Centrului Comercial Felicia și i se vor pune la dispoziție toate materialele necesare promovării adăpostului de animale.

De asemenea, cele mai bune fotografii alese în urma concursului foto vor fi incluse în calendare și agende pentru anul 2010 ce vor fi puse la dispoziția asociației Asociației, pentru a le oferi cadou tuturor persoanelor ce vor alege să facă donații în scopul susținerii activității acesteia.

Astfel, la donații de peste 10 RON, fiecare persoană va primi o agendă pentru anul 2010 iar, la donații de peste 5 RON, cadoul va fi un calendar 2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.