DSCN4783-1

Asa arata acvariul nostru acum 2 ani…deocamdata suntem in “renovare” cu el, sper sa terminam pana la Craciun si sa arate si mai frumos 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 Comments on Acvariul

    • :)) Stateau vii o gramada, Andra. Se mai imbolnaveau, dar sunt medicamente pentru tot felul de boli. Este f greu de intretinut…mai ales unul de asemenea dimensiuni. Si destul de scump. Poate voi reveni cu detalii, pe parcurs ce il facem.

  1. Cu placere! Nu de mult am descoperit blogul tau. Total din greseala. Dar am gasit chestii interesante deja. Imi place foarte mult sectia fashion si cumparaturi. In rest am 28 de ani.:)

    • Da o cautare pe google atunci:) Sau vezi pe site-uri ca: asos.com, boohoo.com, victoriassecret.com, forever21.com

  2. Cam asa de mare este si al meu. dar noi am renuntat la el pentru ca, cum ti-am spus, nu traiau mult pestii. ma gandesc ca nu faceam noi ceva bine. daca afli ceva nou despre intretinerea acvariului si despre pesti, sa scrii, te rog 🙂 ma gandesc si eu serios sa-l repun in camera 😀

  3. Buna Andra! Sigur te pot ajuta si eu cu sfaturi daca doresti, pentru ca am avut o perioada lunga acvariu. Unul de 70 de l.- Inca pe vremea acela nu existau atitea aparate sofisticate de filtrarea apei de ex.
    Dar stiu citeva trucuri foarte bune si garantez ca no sa moara pestii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.