Pupa este recunoscuta pentru trusele de machiaj simpatice, cu tot felul de modele. Adevarul este ca mai mult cumperi trusa deoarece arata adorabil, decat pentru ca ai avea nevoie de tot ceea ce contine. Desi trusele nu sunt foarte practice (doar cateva modele pot fi transportate fara sa se deschida; majoritatea se pot folosi doar acasa), produsele sunt de calitate. Eu zic ca sunt superioare marcii Deborah (nu mai zic de Ruby Rose…desi, la cat de ieftine sunt, isi fac treaba foarte bine si astea). Strawberry a adus de curand multe modele de truse Pupa si toate beneficiaza de reduceri mari (pana la 51%). Puteti comanda niste truse pentru cadourile de Craciun, cred ca vor fi foarte apreciate.

Cea mai mare si mai scumpa trusa – costa 542 lei (reducere 21%). Contine: 2 oje, 8 aplicatoare, o mascara, 26 farduri de ochi, 12 blush-uri, un eyeliner, 2 creioane de ochi, 10 glossuri, 4 balsamuri de buze, 2 creioane de buze, 2 pudre bronzante, creme si oglinda. Disponibila doar pe aceasta nuanta.

O alta trusa simpatica – se numeste Big Puposka si costa 354 lei (reducere 20%). Contine 3 blush-uri, 3 creme, 2 pudre bronzante, 2 pudre de fata, 2 pudre compacte de fata, un creion de ochi, un creion de buze, 8 rujuri, 8 glossuri, 18 farduri de ochi, o mascara, 5 aplicatoare. Disponibila doar pe aceasta nuanta.

Avem si varianta mica: Small Puposka, la 40 lei (reducere 48%). Contine 4 farduri de ochi si 4 rujuri. Disponibila doar pe aceasta nuanta (Brown).

Daca tot suntem la truse de machiaj sub forma de papusi rusesti, ajungem la trusa Puposka Snow Globe de 80 lei (reducere 42%). Este disponibila pe 2 nuante, Brown si Fashion (adica nuante de mov, roz sis albastru din cate vad eu). Trusa contine: un blush, 8 farduri de ochi, 4 rujuri, 2 glossuri, 2 aplicatoare, 2 rujuri crema cu sclipici (cine foloseste, nu stiu…).

Poate preferati trusa in forma de floare, la 51.50 lei (reducere 50%). Disponibila in nuantele Brown si Fashion, contine: 1 blush, 3 farduri de ochi, 1 lip gloss, 3 rujuri crema, 3 rujuri crema cu sclipici, 2 aplicatoare si oglinda.

Trusa Beauty Bijou este disponibila doar in nuanta Fashion, la 128 lei (reducere 27%). Contine: 1 pudra, 1 pudra bronzanta, 1 blush, 8 farduri de ochi, 9 rujuri, un creion de ochi, 3 aplicatoare si oglinda.

Daca doriti o trusa frumoasa, dar deloc practica, puteti alege trusa “I love diamonds”. Am avut si eu una asemanatoare, tot in forma de inima, dar fara acel “diamant” si nu o puteam lua nicaieri deoarece s-ar fi desfacut si ar fi cazut toate din ea. Costa 50 lei (reducere 50%) si este tot in varianta Brown sau Fashion. Contine: 1 blush, o crema, o mascara, un creion de ochi, un aplicator, 3 farduri de ochi, un gloss, 3 rujuri crema.

Trusa “I love Pupa” costa 279 lei (30% reducere). Contine: o pudra, o pudra bronzanta, 1 blush, 10 farduri de ochi, o mascara, un creion de ochi, 12 rujuri, un gloss, 3 aplicatoare, un creion de buze, o crema si o surpriza 🙂

Trusa Optical Red costa 80 lei (reducere 42%). Este disponibila pe nuantele Brown si Fashion si contine: o mascara, 2 aplicatoare, 9 farduri de ochi, 6 rujuri, un creion de ochi si oglinda.

Trusa Chic Small – disponibila pe aceleasi 2 nuante, costa 54.50 lei (reducere 46%). Contine: 1 blush, o pudra, un creion de ochi, 8 farduri de ochi, 5 rujuri, 2 rujuri crema, un aplicator, o oglinda.

Trusa Vanity Rose costa 103 lei (reducere 50%) si este disponibila pe nuanta Brown. Contine: o pudra bronzanta, un blush, 6 farduri de ochi, 5 rujuri crema, 4 rujuri crema cu sclipici, un creion de ochi, o mascara, 2 aplicatoare, o oglinda.

Trusa Diamond Pochette este disponibila pe 3 nuante: Bronze, Silver si Gold. Costa 48.5 lei (reducere 43%) si contine: un blush, 6 farduri de ochi, 5 rujuri, un ruj crema cu sclipici, 2 aplicatoare si o oglinda.

Trusa Chic Big costa 111 lei (reducere 51%). Contine: 3 blushuri, un fard pudra, o mascara, un creion de ochi, creme, o pudra de fata, 14 farduri de ochi, un ruj, 3 aplicatoare, 12 rujuri crema, 2 rujuri crema cu sclipici, o pudra bronzanta, o oglinda. Este disponibila pe nuantele Brown si Fashion.

Trusa Beauty Purse costa 63 lei (reducere 39%). Disponibila pe nuantele Blue, Fashion si Brown. Contine: o pudra bronzanta, 4 farduri de ochi, un creion de ochi, 4 rujuri crema, 2 rujuri crema cu sclipici, 2 aplicatoare, o oglinda.

Am ajuns si la ultima trusa, Beauty Bag, care costa 125 lei (reducere 45%). Contine: o crema, o pudra, o pudra bronzanta, 2 blushuri, o mascara, un creion de ochi, 12 farduri de ochi, 4 rujuri crema, un creion de buze, 2 aplicatoare, 4 rujuri crema cu sclipici, o oglinda.

Pentru mai multe detalii intrati pe http://www.strawberrynet.com/. Nu uitati de reducerile suplimentare de 5%, daca comandati cel putin 3 produse, si reducerile de fidelitate (in functie de cate comenzi ati facut pana acum, vi se ofera 1,2,3…%). De asemenea daca nu ati mai comandat de ceva timp de pe strawberry veti primi ocazional mail cu un discount suplimentar, de obicei destul de mare, pentru a va convinge sa reveniti. Ultima data am primit un mail cum ca-mi ofera o reducere de 25% daca comand de cel putin 50 dolari.

Pentru a comanda va trebuie doar un card (ING merge perfect). Banii vi se retrag atunci cand faceti comanda, produsele vin la Posta Vama in cateva zile (cam 10 zile lucratoare). Transportul este gratuit pentru produse cosmetice iar pentru parfumuri este de 10% din valoarea comenzii.

23 Comments on Truse de machiaj Pupa

  1. si’a mai comandat cineva parfumuri de pe strawberrynet.com? ca ma tenteaza paco rabanne ultraviolet si mi se pare suspect de ieftin….vad ca multe parfumuri sunt reduse destul de mult….si atunci ma intreb….oare sunt originale parfumurile? isi pastreaza mirosul cat timp ar trebui in mod normal? help please 🙂

    • Aurelia, cardul o fi bun dar nu pentru comenzi online. Iti recomand Visa Electron de la Ing, am comandat de pe strawberry cu el si a mers f bine.

  2. buna…imi poti lasa te rog un nr de tel..as dori sa achizitionez o trusa de aici ptr o prietena..multumesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.