Imi place sa citesc despre cum sa-ti imbunatatesti blogul, cum sa creezi un mediu placut pentru cititorii tai si chiar incerc sa urmez acele sfaturi, deoarece stiu ca sunt oferite de niste persoane care stiu mai multe decat mine in acest domeniu.

Sunt de acord cu cei care critica template-urile intunecate, cu fundal negru. Am gasit un blog despre hainele vintage, extrem de vizitat de altfel, si fiind interesant, am tot citit de pe acolo vreo 20-30 minute. Cand am parasit blogul, nu mai vedeam bine, ochii imi erau foarte obositi.

Am insa o problema cu calendarul…peste tot citesc ca nu este bine sa ai si arhiva si calendar, deoarece e cam acelasi lucru. In concluzie, ar trebui scos calendarul. La inceput nu am vrut, apoi am zis ca hai sa incerc, am stat 2 zile fara calendar, timp in care nici n-am mai scris nimic. De ce? Pentru ca pentru mine calendarul e ca un reminder. Cand intru pe blogul meu, ma uit pe calendar, vad daca am scris ceva in ziua respectiva sau nu, vad cate articole am scris ieri si toate acestea ma motiveaza. De asemenea ma ajuta sa vad ce am scris in fiecare zi. Nu vreau sa am de exemplu 10 articole din categoria Cumparaturi, una dupa alta, ci vreau sa scriu cat mai diversificat. De aceea ma voi mai gandi daca scot sau nu calendarul cand voi lansa noua varianta a blogului…si voi sa ma iertati, dar altfel cred ca as scrie mult mai rar ­čśë

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.