Whos.amung.us

Whos.amung.us va ajuta sa vedeti in timp real cati vizitatori aveti pe site. Nu trebuie inserat decat un cod, nu necesita inregistrare. Este folosit de cei mai multi dintre bloggeri (il gasim si pe multe site-uri, desi mie personal nu-mi place sa vad acest widget decat pe bloguri).

Foarte interesanta mi s-a parut colaborarea dintre whos.amung.us si tynt.com, datorita careia acum putem vedea ce se salveaza de pe blogul nostru, fie ca este text sau imagine. Daca va inregistrati pe tynt.com (este gratuit) si adaugati un cod in articole, vi se va adauga si un link catre voi de fiecare data cand cineva va copia si va folosi textul vostru pe alt site.

Cel mai tare lucru insa este ca puteti vedea si daca cineva a scris un comentariu si nu l-a trimis catre voi, ci l-a salvat si apoi l-a sters. Probabil nu intelegeti rostul, pentru ca cine si-ar salva comentariul, pentru ca apoi nici macar sa nu-l trimita? Nu stiu nici eu raspunsul la aceasta intrebare, insa, de 3 zile, 2 persoane diferite au facut acest lucru. Nu au mai avut curaj sa trimita comentariul, nu i-au mai gasit rostul, dar l-au salvat inainte sa iasa de pe pagina. Am incercat alta explicatie, pe site-ul tynt.com nu se specifica nimic de acest gen. Am vrut sa vad daca un comentariu pe care il scrii se salveaza automat sau daca iesi brusc de pe pagina ramane salvat. Nu este cazul, doar daca il salvezi pur si simplu (numai cu copy, cu cut nu merge) va fi vizualizat pe whos.amung.us. Daca stie cineva mai multe detalii, il rog sa lase un comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Laura Ana Claudiu Mihalache

1 Comment on Whos.amung.us

  1. Claudiu Mihalache
    July 17, 2012 at 10:41 pm (6 years ago)

    buna. toata ziua am incercat sa instalez si nu am reusit. imi da ceva de genu N/A. Ai idee de ce?

    Reply

Leave a Reply

More in blog, web
Unde iti poti promova blogul

Toti bloggerii (a se citi persoane care au blog, blogger e prea mult zis pentru unii) stiu sa-si promoveze blogul...

Close