eBook Reader iRiver Story este de ceva timp disponibil pe emag.ro la pretul de 999 lei, cumparatorii primind cadou un card de memorie de 2gb care contine 50 de carti digitale in limba romana (cardul separat costa 199 lei).

Pe amazon.com alt eBook Reader, Kindle, a determinat vanzari record…ce mai, este cel mai la moda gadget in acest moment. Cu toate acestea, eu nu mi l-as dori. Nu e doar parerea mea ci a multor altor oameni care citesc de placere.

Mi se pare incomod si greoi sa citesti asa. Eu cand citesc imi place sa simt mirosul cartii, sa stiu cat din carte am citit, imi place acel sentiment de tristete si chiar teama cand ma apropii de finalul unei carti care mi-a placut mult. Imi place sa pastrez si sa aranjez in biblioteca volumele citite si ma bucur ca parintii si bunicii mei au facut la fel…astfel acum ma pot bucura de colectia lor de cel putin 500 de volume.

In prezentarea de pe emag.ro este mentionat ca “dispare problema intoarcerii paginii din pozitiile incomode din metrou si alte mijloace de transport in comun.” Nu stiu daca as da 999 lei ca sa rezolv o astfel de problema. Cred ca as prefera sa ma asez altfel sau sa risc sa botesc putin paginile cartii.

Astept pareri pro 🙂

7 Comments on eBook Reader

 1. mie mi-ar fi destul de util unul deoarece ceea ce citesc eu nu se prea gaseste decat in format electronic, insa 1000 ron?! sa fim seriosi!..
  daca ajunge la 2-300 ron mai vorbim 🙂

  • Da Zany…si mie mi se pare pretul foarte mare. Nu zic ca nu merita, dar nu oricine isi poate permite sa dea 1000 lei.

 2. Eu sunt pro gadgetului asta, si intentionez sa mi-l cumpar la anul, mai ales pentru ca urmaresc, impreuna cu prietenul meu, piata e-book readerelor de vreo doi ani si preturile sunt in continua scadere.

  Insa la mine ratiunea e destul de simpla – nu mai am destul loc in casa, in sau pe biblioteca, pe dulap sau pe birou de atatea carti … si un e-book reader m-ar face sa economisesc spatiu. Uneori decid sa vand din cartile pe care le-am citit doar pentru a putea sa imi cumpar altele..pe cand daca as avea un e-book reader, pe de o parte as gasi [aproape] freeware o gramada de titluri online, si, deci, n-as fi nevoita sa le cumpar,iar pe de alta parte, nici nu ar mai ocupa nici mult loc in camera.

  Cat priveste, insa, mirosul si atingerea cartilor, astea sunt, ce e drept, senzatii ce nu pot fi egalate de nimic ce tine de tehnica. 🙂

  Orisicum, pana la urma conteaza mesajul, nu forma in care acesta iti e prezentat, nu?

  • Mi-a placut ce ai zis Cristina 🙂 Stiu ca esti o cititoare infocata si te apreciez ptr asta 😛 Conteaza mesajul, dar raman la ideea ca daca nu mi-ar placea aceasta activitate (care cuprinde mirosul, atingerea cartilor, s.a.) nu as ajunge sa cunosc mesajul.

 3. Buna si la multi ani:). Eu am un iriver micutz, negru, la care pot sculta muzica, viziona filme si citi carti. Si le-am facut pe toate. La inceput am ametit un pic, dar acum e ok. Singura chestie nasoala e ca acum am windows 7 si ei nu au programul de convertire al filmelor compatibil cu windows 7…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.