In sfarsit a aparut WordPress 2.9.1., ma saturasem de toate problemele variantei precedente. Nu mergeau trackbackurile (imediat ce am facut update-ul, am fost informata de 2 trackbackuri), nu mergeau posturile programate (foarte enervant pentru mine, deoarece deseori scriu mai multe articole pe care le programez sa apara dimineata devreme sau chiar in timpul noptii).

O alta problema care inca nu s-a rezolvat este legata de widgeturi. Mi-am instalat unul nou, care sa imi afiseze articolele cu cele mai multe comentarii si nu reusesc sa-l pun pe pagina. Nu merge sa-l selectez si sa-l trag catre sidebar-ul principal si nu e vorba doar de acel widget ci de toate din lista, in afara de cele din primele 2 randuri. Foarte ciudat. Sper sa se rezolve cat de curand.

4 Comments on WordPress 2.9.1.

  1. Incearca sa-ti updatezi si flashul de pe pc (si shockwave playerul) pentru ca si asta poate fi o problema. Le poti lua de pa adobe.com

    Nu de alta zic, dar la mine merg chestiile alea… poate ar fi o schestie sa mentionezi care e widgetul respectiv care nu merge.

    Peace!

    • Ms ptr idee. Am zis ce widgeturi nu merg…toate din lista in afara de cele din primele 2 randuri. Si inainte mergeau..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.