12.01.2010

12 ianuarie a fost o zi minunata…si asta datorita tuturor celor care si-au amintit de ziua mea de nastere. Am ramas placut surprinsa de numarul mare de urari de bine, mai multe ca niciodata. Le multumesc tuturor prietenilor, colegilor, bloggerilor si bineinteles, familiei pentru urarile spuse personal, la telefon sau pe facebook si twitter.

In mod deosebit ii multumesc lui Felix pentru o zi minunata petrecuta in doi. Mi-a facut toate placerile, fara sa se supere, inclusiv mers la film si stiu ca nu prea agreaza acest tip de distractie 🙂

Am incercat sa raspund la toate felicitarile, imi cer scuze celor care m-au sunat sau mi-au trimis sms-uri pe numarul cu 049030 – am renuntat la el. Am ramas cu numarul vechi, cel cu 4089 la sfarsit.

Urmeaza pregatirile pentru serbarea zilei – cel mai probabil in acest weekend. Mi-e cam groaza ca trebuie sa o iau de la capat cu organizarea de evenimente, m-am cam saturat dupa Craciun & Revelion. Wish me luck 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓

Laura Ana tina

3 Comments on 12.01.2010

 1. Zany
  January 13, 2010 at 5:16 pm (8 years ago)

  La multi ani! Sanatate si tot ce iti mai doresti tu! :* 🙂

  Reply
 2. simona
  January 14, 2010 at 8:28 am (8 years ago)

  La multi aniiii 😀 !Imi pare rau ca iti urez cu intarziere dar abia azi am reusit sa intru pe blog.(si nu,nu de acasa,de la ora de informatica).Sa ai parte de tot ce iti doresti tu 😀 !

  Reply
  • Mihaela
   January 14, 2010 at 11:30 am (8 years ago)

   Multumesc Simona :-* 🙂

   Reply

Leave a Reply

More in personal
23 yrs old

Am scris acest articol pe cand inca mai aveam 22 de ani, dar l-am programat sa apara putin dupa ora...

Close