It’s Complicated

It’s Complicated prezinta o poveste foarte des intalnita in zilele noastre: sotia este parasita de sot pentru alta femeie, sotul se satura de cealalta femeie si vrea sa se intoarca la fosta sotie. Il va primi inapoi sau nu?

Meryl Streep joaca rolul lui Jane, mama a 3 copii, divortata de 10 ani de Jake. Jake (Alec Baldwin) este acum casatorit cu Agnes (cu ea o inselase pe Jane) si cresc impreuna copilul acesteia, in varsta de 7 ani (Agnes l-a inselat pe Jake, a ramas gravida cu altul si apoi s-a reintors la el). Copiii din prima casatorie deja sunt mari, mutati la casele lor iar Jake se simte deseori jenat de diferenta de varsta dintre el si cel mai mic dintre copii.

Jane si Jake se reintalnesc la festivitatea de absolvire a fiului lor si datorita singuratatii si a catorva pahare in plus ajung sa aiba o aventura. Jane se simte vinovata la inceput pentru ca a devenit ea “cealalta femeie”, dar apoi realizeaza umorul situatiei si indemnata si de psiholog, continua mica aventura, bineinteles in secret. In acelasi timp cunoaste un arhitect, Adam (rol interpretat de Steve Martin) si incepe sa se apropie de acesta.

In rest nu va mai povestesc, ca sa nu va stric placerea. Va spun doar ca Jane va trebui sa aleaga intre cei doi barbati si alegerea ei va fi una surprinzatoare, dar corecta (din punctul meu de vedere).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thanks for passing by↓4 Comments on It’s Complicated

 1. Cristina V
  January 23, 2010 at 6:21 pm (8 years ago)

  L-am vazut si eu, chiar ieri! Mie mi s-a parut grozav, mai ales pentru ca o iubesc enorm pe Meryl Streep, dar prietenului meu i s-a parut cam plictisitor :).

  Reply
  • Mihaela
   January 23, 2010 at 7:40 pm (8 years ago)

   Si eu m-am uitat cu prietenul, dar lui i-a placut. Nu extraordinar de mult, dar a rezistat 🙂

   Reply
 2. Simona
  January 31, 2010 at 12:17 am (8 years ago)

  O comedie la care chiar razi! Nu de alta dar am dat si de comedii care s-au dovedit a fi doar o pierdere de vreme. Actorii joaca superb, iar scenele sunt amuzante, subiectul este “usor”, insa comicul de situatie e extraordinar: sa vezi niste persoane trecute de 50 de ani fumand joint e funny rau. Radeam cu prietenul meu de ne prapadeam si sincer si lui i-a placut foarte mult 😀

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on It’s Complicated

 1. […] ocazia de a asculta cum imi sunt citite in direct doua articole (Idei de cadouri pentru barbati si Prezentarea filmului “It’s Complicated”). Este o senzatie incredibila, stateam si ascultam cu Felix si radeam amandoi, eu cu gura pana la […]

Leave a Reply

More in filme
My Sister’s Keeper

Va spun de la inceput ca o sa plangeti :)

Close