Imi plac foarte mult aceste bloguri, le citesc oricand am ocazia. Sper sa va placa si voua ­čÖé

3 Comments on Linkurile saptamanii

 1. Numai blogurile jurnalistilor iti plac? cele care sunt facute cu multi oameni in spate si cu o optimizare foarte buna? Cele cu articole scrise de 3-4 persoane?
  Blogul meu nu iti place? sau al altoara care se chinuie zi si noapte si nu reusesc mai “nimic”.
  P.S scuze de aceasta intervenite pertinenta si concludenta.Sper sa nu o stergi.

  • Nu sterg comentariile pertinente. Numai ca nu prea se potriveste aici ­čÖé Acestea sunt cateva din linkurile care imi plac, nu sunt toate…pe masura ce le descopar, le scriu aici. Si blogul jurnalistei este garantat scris si intretinut de o singura persoana: ea este de fapt studenta la Jurnalism, nu lucreaza la nici un ziar mare. Nici nu prea imi plac acei jurnalisti, deoarece parerile lor mereu sunt subiective….Nu prea am inteles rostul comentariului tau, deoarece nici macar nu ai intrat pe acel blog sa vezi despre ce sau cine este vorba. Daca ne trezim asa sa vorbim degeaba…pai daca eu scriu despre moda, inseamna ca sunt mare designer? Sau acele bloguri cu retete culinare care imi plac mie…crezi ca sunt scrise de bucatari care lucreaza in restaurante?

 2. Numai blogurile jurnalistilor iti plac? cele care sunt facute cu multi oameni in spate si cu o optimizare foarte buna? Cele cu articole scrise de 3-4 persoane?
  Blogul meu nu iti place? sau al altoara care se chinuie zi si noapte si nu reusesc mai ÔÇťnimicÔÇŁ.
  P.S scuze de aceasta intervenite pertinenta si concludenta.Sper sa nu o stergi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.