Cristina este o promotoare a handmade-ului in Romania. Blogul ei a fost printre primele care realizau astfel de creatii iar ea s-a facut remarcata prin talentul ei deosebit. Nu degeaba a aparut chiar si prin reviste.

Cristina picteaza si coloreaza haine, in special tricouri, iar eu ma mandresc sa spun ca am fost printre primele ei cliente (acum vreo 3, 4 ani). Am cumparat trei tricouri, facute la comanda, cu Hello Kitty, fluturasi si pisici 🙂 Am ramas impresionata de calitatea produselor si a serviciilor…produsele sunt intacte chiar si acum, dupa cateva spalari, iar cand le-am primit erau impachetate frumos, cu eticheta – realizata de Cristina, si mai mult, tricourile erau de calitate foarte buna. Daca nu ma insel foarte tare, tricourile pe care le-am primit aveau eticheta de Bershka (am ramas extrem de surprinsa atunci sa observ ca materia prima a Cristinei era nu numai de calitate buna, ci de firma!). Acum Cristina realizeaza si etichetele din interiorul tricourilor, cu numele Kitten, dupa cum se poate vedea din poze – o idee foarte profi.

Acesta nu este un articol publicitar 🙂 L-am realizat, cu permisiunea Cristinei (si astept si raspunsurile de la interviu, cand va avea timp sa mi le trimita), deoarece am vrut sa va arat cum trebuie sa arate niste haine handmade de calitate. Daca veti avea timp sa rasfoiti blogul Cristinei veti vedea si paginile din reviste in care a aparut (chiar si Cosmopolitan!) sau evenimentele la care a participat. Mi-au placut foarte mult si cartile de vizita pe care le-a realizat, cu un design neobisnuit si foarte interesante. Se vede ca sunt realizate de un designer (le puteti admira aici).

Tot pe blog veti vedea multe poze cu clientele ei. Cristina roaga orice client sa-i trimita o poza, in care sa apara imbracat cu tricoul pe care l-a cumparat. Chiar si eu am trimis o poza cu unul din tricouri.

In afara de tricouri, pe blog veti mai observa si genti sau rochite.

Cateva din tricourile sau produsele care mi-au placut:

Pentru mult mai multe modele intrati pe http://kittenwear.blogspot.com/.

Am mai scris despre cumparaturile online si despre Cristina aici.

3 Comments on Despre Cristina si creatiile Kitten

    • Si eu cred la fel 🙂 Pacat ca deja incep sa apara “copiatori”. Mi-ar place sa faca lumea lucruri originale, nu sa se ia tot timpul dupa altcineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.