Dupa o seara de sambata intre fete, pentru seara de duminica am ales un film romantic, perfect pentru a fi vizionat in cuplu.

Leap Year o prezinta pe Amy Adams intr-un rol mai putin convingator si cred eu, intr-un film nu suficient de bun pentru o actrita de talia ei. Amy o interpreteaza pe Anna, o tanara care isi doreste sa se casatoreasca cu iubitul ei cu care este intr-o relatie de 4 ani. Acesta insa nu pare sa aiba aceleasi ganduri ca ea, asa ca Anna se decide sa il urmeze in Irlanda, la o conferinta medicala, unde il va cere ea de casatorie, conform unei traditii irlandeze. O data la 4 ani, pe 29 februarie, are loc sarbatoarea Leap Year, cand femeile cer in casatorie barbatii iar acestia accepta.

Drumul catre Dublin va fi insa cu nenumarate surprize: avionul aterizeaza la Wales din cauza unei furtuni, pierde trenul, masina cade in lac, s.a. Dar cea mai importanta surpriza va fi cand il va cunoaste pe Declan, patronul unui han si cel care se ofera sa o duca cu masina pana la Dublin. Cei doi se vor indragosti in timpul calatoriei insa la Dublin, Anna va alege sa plece cu Jeremy, prietenul ei, care o si cere in casatorie. In Boston Anna afla adevarul din spatele neasteptatei cereri in casatorie a lui Jeremy astfel incat se intoarce in Irlanda pentru a-l recastiga pe Declan.

Un film usurel, cu peisaje superbe din Irlanda – nota 7 din partea mea (speram sa fie mai captivant).

1 Comment on Leap Year

  1. Mie mi-a placut si mi s-a parut ca o gura de aer proaspat fata de alte comedii romantice de gen. Poate si datorita peisajelor. Intre cei doi actori mi s-a parut ca a existat intr-adevar chimie si au format un cuplu foarte simpatic ­čÖé
    M-a amuzat cat de grijuliu a fost Matthew Goode cu Louis…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.