Imobiliare.NET lanseaza sectiunea dedicata ofertelor pozitionate pe harta: harta.imobiliare.net

Online-ul romanesc a adunat de-a lungul timpului o multime de surse cu informatii si anunturi imobiliare. Vizitatorul este din ce in ce mai selectiv si asteapta sa regaseasca informatii actuale si complete legate de piata si ofertele imobiliare. Imobiliare.net incurajeaza publicarea anunturilor complete si de calitate. Cel mai nou mijloc in acest sens este harta atasata anuntului.

Imobiliare.NET pune accentul pe calitatea anunturilor imobiliare

Este foarte util ca un anunt sa contina cat mai multe informatii. Doar simpla precizare sub forma de text nu este suficienta. Veridicitatea informatiilor prezentate poate fi acum confirmata de publicarea anuntului alaturi de harta Imobiliare.net. Cu alte cuvinte, e vorba de mai multa transparenta pe piata, de sporirea gradului de incredere in relatia potentialului cumparator cu brokerul imobiliar sau vanzatorul.

Harta, element foarte sugestiv pentru descrierea anunturilor

Anunturile Imobiliare.net au o harta foarte sugestiva, nu este vorba de simplul marcaj al locatiei, ci de o imagine de ansamblu a imobilului si a imprejurimilor. Harta atasata tine rol de fotografie a exteriorului cladirii pentru ca arata practic ca o imagine in care se observa cum este amenajata zona, indicand detalii precum existenta spatiilor verzi, a parcurilor din apropiere, a parcarilor, pozitionarea fata de arterele principale, cladirile din jur.

Acest demers a pornit si de la ideea ca cei mai multi dintre vizitatorii site-ului au timpul limitat. O harta atasata unui anunt poate scuti o vizita inutila la o locatie sau din contra poate sa dea un imbold pentru a vizita o proprietate, in ideea ca locatia este in concordanta cu cerintele celui interesat. De exemplu, daca un factor important in adoptarea deciziei de a cumpara sau de a inchiria o proprietate il reprezinta existenta unei statii de metrou in apropiere, harta Imobiliare.net iti poate spune care sunt ofertele ce indeplinesc acest criteriu. Practic, actioneaza ca un consilier ce te indruma catre ofertele ce se potrivesc cel mai bine criteriilor de cautare.

Sectiunea harta.imobiliare.net

Anunturile ce contin harta beneficiaza de o sectiune separata in cadrul site-ului. Acestea pot fi accesate direct la adresa harta.imobiliare.net. Utilizarea sectiunii este gratuita, atat pentru publicare cat si pentru cautare. Cautarile se fac dupa criteriile clasice, categorie si pret, la care se adauga posibilitatea marcarii unei zone pe harta, cautarea dupa o anumita strada sau in functie de unul sau mai multe puncte de interes (statii de metrou, parcuri, primarii sau administratii financiare). Sectiunea se bucura de o popularitate foarte mare, avand deja listate in jur de 5.000 de proprietati, devenind astfel cea mai mare si cea mai completa din online-ul nostru.

Platforma pe care s-a construit harta.imobiliare.net este Bing Maps de la Microsoft, singura ce are inclusa functia „bird’s eye” ce permite identificarea la nivel de detaliu in format pseudo-3D a cladirilor din principalele orase din tara.

Din campania de repozitionare a sitului face parte si lansarea sectiunii video.imobiliare.net ce a adunat deja peste 250 de anunturi cu video, la numai o luna de la lansare.

Imobiliare.net este cel mai mare portal cu informatii imobiliare, cu peste 330.000 de oferte din toata tara. Imobiliare.net este proprietatea Agentie.Net si face parte din reteaua de site-uri imobiliare ce include: bizimobiliare.ro, anunturiimobiliare.ro, anunturiparticulari.ro, 4imobiliare.ro, real.estate.com.ro, map-imobiliare.ro, proiecte.biz si fluximobiliar.ro.

1 Comment on Imobiliare.NET lanseaza harta.imobiliare.net

  1. Chiar interesanta harta ! Imi place sa ma plimb cu mouse-ul prin tot Bucurestiul chiar daca nu vreau sa-mi cumpar nici o locuinta 🙂
    Totusi poate o updateaza si ei, cred ca e veche de vreo 6 luni- 1 an; arata blocuri in constructie care deja s-au pus in vanzare, la fel si Sun Plaza, care e deschis de prin iarna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.