Maideyi

Maideyi este unul din localurile mele preferate din Iasi. Este relativ aproape de locuinta mea (vis-a-vis de Spitalul de Urgenta in Copou), are o terasa superba, este curat si ingrijit iar personalul este politicos si prietenos cu clientii.

Anul trecut mereu alegeam Maideyi atunci cand ma intalneam cu prietenele mele. Iarna comandam o ciocolata calda sau un ceai de iasomie iar vara adoram fresh-ul de pepene galben. Insa in aceasta vara cei de la Maideyi au mai venit cu o bautura delicioasa, si anume limonada cu diferite arome.

La prima intalnire a clubului de carte mi-am comandat un fresh de pepene galben, ca de obicei, dar dupa ce am vazut ce bine arata limonada cu afine comandata de Maria, am zis ca trebuie neaparat sa o incerc si eu. Iar azi am mai incercat 2 sortimente: Raspberry Lemonade si Strawberry Lemonade. Sunt incredibil de bune si nu costa chiar foarte mult, ci doar 8 lei. Pe caldura de afara o astfel de limonada are puterea de a te racori si de a te face sa te simti bine. Va recomand totusi sa incercati si fresh-ul de pepene galben, costa 9 lei.

Sunt hotarata sa revin cat de curand la Maideyi, vreau sa incerc si celelalte sortimente de limonada: Violets Lemonade, Peach Lemonade si Mint Lemonade.

Daca vreti sa vedeti intreg meniul sau sa aflati alte detalii despre Maideyi, va recomand site-ul lor http://maideyi.ro/.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Maideyi

 1. Annemarie
  July 21, 2010 at 7:22 pm (7 years ago)

  Imi place ideea cu review-uri despre localuri.
  Te rog sa mai scrii despre locuri care te impresioneaza, imi place sa citesc despre ele. Poate voi merge si eu, cand imi va permite timpul.

  Reply
  • Mihaela
   July 21, 2010 at 7:23 pm (7 years ago)

   Sigur Annemarie. 🙂

   Reply

Leave a Reply

More in timp liber
Verve Caffe

Mi-am dorit sa merg la Verve de cand am vazut pe Facebook pozele. Auzisem ca se va deschide un local...

Close