Maideyi este unul din localurile mele preferate din Iasi. Este relativ aproape de locuinta mea (vis-a-vis de Spitalul de Urgenta in Copou), are o terasa superba, este curat si ingrijit iar personalul este politicos si prietenos cu clientii.

Anul trecut mereu alegeam Maideyi atunci cand ma intalneam cu prietenele mele. Iarna comandam o ciocolata calda sau un ceai de iasomie iar vara adoram fresh-ul de pepene galben. Insa in aceasta vara cei de la Maideyi au mai venit cu o bautura delicioasa, si anume limonada cu diferite arome.

La prima intalnire a clubului de carte mi-am comandat un fresh de pepene galben, ca de obicei, dar dupa ce am vazut ce bine arata limonada cu afine comandata de Maria, am zis ca trebuie neaparat sa o incerc si eu. Iar azi am mai incercat 2 sortimente: Raspberry Lemonade si Strawberry Lemonade. Sunt incredibil de bune si nu costa chiar foarte mult, ci doar 8 lei. Pe caldura de afara o astfel de limonada are puterea de a te racori si de a te face sa te simti bine. Va recomand totusi sa incercati si fresh-ul de pepene galben, costa 9 lei.

Sunt hotarata sa revin cat de curand la Maideyi, vreau sa incerc si celelalte sortimente de limonada: Violets Lemonade, Peach Lemonade si Mint Lemonade.

Daca vreti sa vedeti intreg meniul sau sa aflati alte detalii despre Maideyi, va recomand site-ul lor http://maideyi.ro/.

2 Comments on Maideyi

  1. Imi place ideea cu review-uri despre localuri.
    Te rog sa mai scrii despre locuri care te impresioneaza, imi place sa citesc despre ele. Poate voi merge si eu, cand imi va permite timpul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.