Knight and Day este filmul pe care vrei sa-l vezi intr-o seara, dupa o zi obositoare la lucru. Daca esti suparat, stresat sau pur si simplu nu ai chef de nimic, atunci acest film te va inveseli. Testat! ­čÖé

Nu va asteptati la o capodopera sau la actori care joaca impecabil. Actiunea este putin trasa de par iar actorii imbatraniti (in special Cameron Diaz). Insa cu toate chestiile imposibile prezentate in film, sunt suficiente momente care sa te faca sa razi in hohote si astfel sa te determine sa continui sa te uiti si sa treci peste ce nu-ti poti explica.

Si acum cateva cuvinte despre actiunea filmului: June (Cameron Diaz) ajunge la aeroport, unde il cunoaste pe Roy. Acesta o foloseste pentru a trece peste securitate cateva obiecte, dupa care cei doi se urca in acelasi avion cu o multime de agenti secreti. Incepand din acest moment June se trezeste implicata intr-o urmarire dintre Roy, un agent secret urmarit de politie, si fostii lui colegi, corupti si avand legaturi cu diverse afaceri ilegale. Nu intru in mai multe detalii, va las sa urmariti filmul.

Enjoy!

2 Comments on Knight and Day

  1. Am vazut filmul.. si este ok, dar am vazut si Killers, unde este prezentata exact aceeasi idee, cu actori alesi mai inspirat. Killers este un film mult mai amuzant, zic eu, si cu actori mult mai tineri. Katherine Heigl este mult mai credibila decat Cameron Diaz in scenele in care se teme de arme si nu observa pericolul din jur. Si da, si mie mi s-au parut imbatraniti actorii din Knight and Day. Dintre cele doua filme, recomand Killers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.