Am primit ieri un mesaj de la o iubitoare de animale, care nu a ramas indiferenta la suferinta unui catel de pe strada, asa ca l-a luat cu ea acasa. Din pacate nu poate sa-l pastreze, insa vrea sa-i gaseasca o casa unde sa fie iubit si ingrijit asa cum merita.

Asa ca daca aveti posibilitatea, adoptati acest catelus. Mentionez ca este din Bucuresti. Daca puteti prelua acest articol, atat eu cat si Simona va multumim.

Buna, iti trimit acest mesaj pentru ca am nevoie de ajutor. Am gasit un catel si vreau sa-i gasesc un stapan. Poti te rog sa pui acest mesaj pe blogul rau?

Astazi am gasit un catel pe strada, este baietel, pare a fi inca pui, este micut. Cred ca este de talie mica, seamana foare bine cu un soricar. Este foarte afectuos, se tine numai dupa mine de cand l-am gasit. Din pacate eu nu pot sa-l tin, am doi caini, un bichon si un lup german, amandoi fiind foarte posesivi, el la cat este de mic n-are nicio sansa, trebuie sa am incontinuu grija sa nu-l atace ceilalti. Insa el pare foarte dornic sa socializeze cu alti catei asa ca ma gandesc ca ar merge perfect si intr-o familie in care se mai afla alti caini, doar sa nu fie caini agresivi. Nu i-am pus inca un nume, as vrea sa-si gaseasca cat mai repede o familie si acestia sa decida cum sa-l numeasca. Nu vreau sa ajunga din nou in strada, merita o soarta mai buna si oricine ar fi foarte norocos sa il aiba in familia sa.

Poze cu catelul http://boohomade.blogspot.com/2010/11/ajutor.html
Cine ma poate ajuta ma gaseste la numarul de telefon 0741972844 mail simy_lost@yahoo.com

Iti multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.