Cu siguranta ati tot auzit de acest film, iar daca inca nu v-ati uitat la el, va recomand sa o faceti. Este ceva mai altfel, mai deosebit, potrivit atat pentru copii cat si pentru cei mai mari.

Distributia filmului este una de exceptie, Steve Carrell imprumutand vocea pentru personajul principal, Gru, Jason Segel (How I Met Your Mother) pentru Vector, Julie Andrews pentru mama lui Gru, Russell Brand pentru Dr. Nefario. Mie insa mi-au placut cel  mai mult cele 3 fetite, Margo, Edith si Agnes, si acei omuleti mici galbeni (nici nu stiu cum sa-i numesc 😛 ). Agnes cel putin este atat de simpatica, de dulce si inocenta, cum sa nu o adori din primul moment in care o vezi?

In film, Gru incearca sa tina pasul cu raufacatorii din lume, de aceea, impreuna cu Dr. Nefario, realizeaza un plan pentru a fura luna. Pentru aceasta are nevoie de bani, care ii pot fi asigurati de Banca Raului, si de o arma de micsorare ce i-a fost furata de Vector, un raufacator tanar, care incearca sa se faca cat mai cunoscut. Gru adopta 3 fetite de la orfelinat (Margo, Edith si Agnes) pentru ca acestea sa patrunda in casa lui Vector cu prajituri (de fapt sunt niste mici roboti). Cu ajutorul acelor roboti intentioneaza sa recupereze arma de micsorare si sa-si indeplineasca visul de a ajunge pe luna si de a o fura.

Mai departe va las sa urmariti filmul, sa nu va stric placerea.

Vizionare placuta!

In continuare va puteti uita la trailer:

10 Comments on Despicable Me

  1. Eu l-am vazut marti seara. Si stii ce e ciudat? Ca pana sa il vad nu am mai auzit de filmul asta si dupa ce l-am vazut tot aud si citesc despre el 😛

  2. L-am vazut si eu sambata seara ! La inceput mi s-a parut plictisitor, credeam ca o sa ma dezamageasca dar a fost fain pana la urma.
    Chiar emotionat la final ! Agnes e cea mai tare 🙂

  3. Pingback: polimedia.us/fain/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.