Vreau sa multumesc tuturor pentru implicarea in aceasta campanie. Datorita voua, 3 fetite minunate au putut sarbatori Sf Nicolae asa cum se cuvine: cu multe cadouri si multa bucurie!

Lavinia Biberi, Andrei Dumbrava si Roxana Bursuc au mers in Comuna Holboca pentru a le aduce la Iasi pe Georgiana, Alexandra si Ramona (cu acordul tatalui, bineinteles). Aici fetele au mers la cumparaturi de haine si incaltaminte pentru iarna, dupa care au mancat la McDonalds iar ca desert au servit prajituri, fructe si sucuri. Dupa ce s-au distrat in oras, au fost la ultimele cumparaturi – brad, decoratiuni, alimente pentru casa, si s-au indreptat inapoi spre comuna Holboca. Iulia si Cezar au venit sa ajute cu impodobitul bradului.

Pentru poze si mult mai multe informatii despre ziua fetelor, intrati aici. Puteti vedea si video-ul editat de Alex Taradaciuc.

Acestea fiind zise, vreau sa multumesc in mod special persoanelor care m-au ajutat sa strang cat mai multe cadouri pentru Georgiana, Alexandra si Ramona.

Roxana de la Crafty a donat niste decoratiuni de brad foarte frumoase, rechizite, casti de urechi si o geanta. Cristina Serghie a donat imbracaminte, rechizite si accesorii pentru par.

Alina a donat o punga intreaga cu haine in stare foarte buna. Am inteles ca fetitele s-au bucurat foarte mult, le-au placut mult hainutele. Addicted a fost si ea foarte generoasa. A donat imbracaminte, rechizite, bomboane si cateva ceaiuri (foarte bune, ceaiul Hapciu de la Fares este recomandat de multe persoane; este excelent pentru tratarea racelilor).

Eu am donat cateva bijuterii (mi s-a spus ca au fost apreciate de fete ­čśŤ ), niste produse de ingrijire si un carnetel jurnal (nu le-am mai facut poze).

Multumesc tuturor celor care au promovat campania pe blog – asteptam in continuare donatii, putem ajuta si alte persoane in aceasta perioada.

2 Comments on Globuri cu suflet 2010 – donatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.