Cred ca orice persoana care iubeste cartile si lectura, este interesata si de diferitele accesorii ce pot insoti aceasta activitate: semne de carte, coperti de piele, lampi pentru citit, s.a.

Astazi va voi prezenta cateva semne de carte handmade foarte dragute, realizate de Anca. Placutele de lemn sunt realizate manual, sunt pictate de Anca si au aplicata o figurina din FIMO (animalut, fundite, floare). La spate este o agrafa pentru prinderea foii la care s-a ramas. Un astfel de semn de carte costa 13 lei, se poate livra personal in Iasi, Suceava si Bucuresti (nu mai platiti astfel transportul).

Dupa Sarbatori voi comanda si eu un semn de carte, imi este insa destul de greu sa aleg un singur model. 🙂 Anca mi-ar putea face un semn de carte cu un labrador auriu (sau mai bine zis, catelus ocru), dar imi plac mult si semnele de carte cu flori.

Preferatele mele:

15 Comments on Semne de carte handmade

    • Shopperita: Da, sunt foarte cute! Cred ca Simona (www.simonica.mug.ro) va fi prima posesoare a lor, de-abia astept sa le vad si sa-mi comand si eu unul! Poti alege intre palete de 16 sau de 20 cm, eu vreau de 20. 😛

    • Simona: De-abia astept articolul tau. Sa faci si vreo 2 poze sa ne arati. 🙂
      Anca: Cu mare placere, imi plac mult lucrusoarele pe care le realizezi. De-abia astept si noile semne de carte, sunt sigura ca vor fi la fel de frumoase. Mult succes in continuare!

  1. 🙂 Merci frumos pentru cuvintele frumoase. 🙂 Oricum sunt abia la inceput si pe parcurs o sa mai apara semne. Mihaela, cred ca atunci o sa iti fie si mai greu sa alegi. 😛

  2. Yuhuu, in sfarsit sunt posesoarea unor semne de carte de la Anca. Cat de frumoase pot fi! Sa stiti ca pozele nu reflecta intru totul realitatea! Sunt impresionata de ele.

    • Tocmai am vorbit cu o prietena care mi-a spus ca mama ei se uita acum pe cercelusi.com, in cautarea unor posibile cadouri. Anca ne-a impresionat pe toti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.