Inca de la inceput am dorit ca Tea.Mug.Ro sa fie un blog colectiv. Sa se stranga o mana de oameni, iubitori de ceai, care sa scrie articole despre sortimentele incercate. Ei, ma bucur sa va anunt ca Tea.Mug.Ro e pe drumul cel bun in aceasta privinta, Raluca si Anca devenind noi co-editori ai blogului.

Raluca a si publicat primul ei articol pe Tea.Mug, despre un sortiment foarte interesant – Russian Earl Grey de la Lipton. Anca ne-a vorbit despre ceaiul Christmas Treat de la Casa de Ceai si despre ceaiul de coacaze cu aroma de vanilie de la Westcliff. Mie mi-au placut mult articolele lor, sper sa va placa si voua.

Cautam in continuare editori pentru Tea.Mug.Ro! Nu trebuie sa scrieti un anumit numar de articole/saptamana, tot ce va trebuie este un aparat foto (nu neaparat performant) si chef de a scrie despre ceaiurile incercate.

Colaborarea se va rasplati prin sortimente de ceai (mostre), unele primite de la unii dintre sponsorii blogului MihaelaAnghel.com. Pe masura ce crestem, cu siguranta ne vom face si mai remarcati si speram noi, vom colabora cu producatori sau importatori de ceai, pentru a va prezenta cat mai multe sortimente si mai ales, cat mai variate.

Le multumesc inca o data fetelor pentru suport si sper ca impreuna sa crestem acest mic proiect si sa-l transformam in ceva frumos si util.

19 Comments on Noi editori pe Tea.Mug.Ro!

  • Bucur: Pai e reclama la mine. 🙂 Si ce sa fac, daca fetele au fost harnice si au scris deja 3 articole. 🙂

 1. Foarte frumoasa ideea de blog colectiv, Mihaela. Daca as avea mai mult timp poate as incerca si eu dar nu stiu ce sa zic ….Dupa mi-e ca nu o sa mai am ce scrie la mine pe blog :))

  • Roxana, Simona: Multumesc mult pentru sustinere! Simona, tu oricum scrii prezentarile la tine pe blog, de unde le citesc cu mare drag! Imi plac f f mult, mi-as dori sa scrii in fiecare zi despre un sortiment de ceai, daca ai putea. :))

  • Raluca: Multumesc mult! De-abia astept sa-l citesc!
   Anca: Multumim! Speram sa realizam ceva frumos. Mai am insa mult de lucru…in afara de articole, trebuie sa fac un header nou, un banner pentru site, sa mai lucrez la pluginuri. Imi trebuie mult timp liber. 🙂

 2. Dar cu cat lucrezi mai mult la el cu atat mai frumos va fi, sunt sigura. Multa bafta! (scuze ca am dat doua comentarii, mi-am dat seama dupa ce am dat click ca nu am scris tot ce vroiam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.