Cu siguranti ati vazut Meet The Parents si poate si Meet the Fockers. Acum va invit sa vizionati si al treilea film din serie, Little Fockers. Poate nu este la fel de bun ca primele doua filme, insa este o comedie spumoasa, relaxanta, tocmai buna de vazut cu prietenii sau cu partenerul/partenera.

Despre film: Jack Byrnes (Robert de Niro) are probleme de sanatate asa ca il anunta pe Greg (Ben Stiller) ca trebuie sa devina capul familiei, trebuie sa se poarte responsabil, sa aiba stabilitate financiara, sa ofere un viitor copiilor sai. Ben este incantat de acest rol, astfel incat face orice poate ca sa nu-si dezamageasca socrul si sa devina “The Godfocker”. Pentru ca are nevoie sa castige mai multi bani accepta sa devina purtatorul de cuvant al unui medicament si astfel va petrece timp cu Andi Garcia (Jessica Alba), lucru ce ii da de banuit lui Jack, care incepe sa-l spioneze. La aceste confuzii se adauga si stresul cu scoala copiilor, cu parintii lui Greg si cu sosirea lui Kevin (Owen Wilson) in oras, purtand pe spate un tatuaj cu Pam (sotia lui Greg, interpretata de Teri Polo).

Un mare plus al filmului este distributia de exceptie: Robert de Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Barbra Streisand, Dustin Hoffman, Jessica Alba, Teri Polo, Blythe Danner.

Nu lipsesc fazele amuzante din film, chiar am ras si m-am simtit bine. Mi-a placut scena in care Jack o cauta pe Andi Garcia pe Google si ii apar poze cu actorul Andy Garcia. Si finalul este foarte dragut, atunci cand Jack gaseste pe YouTube un filmulet cu prezentarea lui Greg – legata de socrul sau, bineinteles. Puteti urmari si voi faza, in filmuletul de mai jos:

Trailerul filmului:

9 Comments on Little Fockers

    • Addicted: Ca de obicei, primul a fost cel mai fain. 🙂 Dar merge si asta, te relaxeaza si te binedispune. Si-n plus, il ador pe Robert de Niro, imi place cum o face pe tatal protector si…fioros. 🙂

  1. Pe mine m-a cam plictisit, mai mult mi-a placut Life as we know it !
    Robert de Niro este exagerat de scortos si suspicios, iar Ben Stiller prea il iarta usor…sa fim sinceri, daca ai avea asa un socru sigur l-ai strange de gat :))

    • Pixxie: :)) Depinde cat esti de politicos. 🙂 Plus ca Jack Byrnes era asa din cauza ca fiica cea mare a fost inselata si divorta, nu voia sa se intampla asta si cu Pam.

    • Paul: Da, prea tare faza aia. :)) Si cea in care baietelul ii surprinde pe Greg si pe Jack in baie, rezolvand “problema”. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.