Inainte de a va vorbi de acest film, trebuie sa spun ca nu-mi place deloc posterul filmului. Mai este o varianta in care cei doi actori sunt pusi unul sub altul, dar cu aceleasi expresii ale fetei, dar nimic mai mult. Si daca tot vorbim de postere de film realizate prost, cititi si articolul Cristinei pe tema asta, este foarte interesant.

Ma asteptam la o comedie romantica draguta, amuzanta (doar e comedie), insa mi s-a parut un film destul de sec, cu un scenariu putin interesant, deloc captivant. M-am cam plictisit, nu am ras deloc, dar am avut rabdarea de a ma uita pana la sfarsit.

In film Kassie (Jennifer Aniston) recurge la un donator pentru a avea un copil. Are 40 de ani, este necasatorita, nu doreste sa mai astepte, desi prietenul ei cel mai bun, Wally (Jason Bateman) o sfatuieste in acest sens. Wally este o fire tare ciudata, sceptic, temator, ipohondru, si desi o iubeste pe Kassie nu poate sa-i marturiseasca acest lucru. In seara cand Kassie trebuia sa realizeze procedura, Wally, beat fiind, schimba mostra de sperma a donatorului cu a lui (o scapase din greseala pe cea originala). Dupa acel eveniment, Kassie ramane insarcinata si se muta in alt oras la parintii ei, revenind de-abia dupa 7 ani. Atunci Wally are sansa de a-si cunoaste fiul, pe Sebastian, care ii seamana leit. Restul povestii va las sa-l descoperiti singuri.

Daca ar trebui sa acord o nota filmului, i-as da un 6+. Si asta pentru ca-mi place mult de Jennifer Aniston (revad acum Friends 😛 ).

8 Comments on The Switch

  1. Singura parte placuta la acest film este rolul facut de baietelul lui J. Aniston. In rest totul mi se pare banal si dezamagitor ( mai ales rolul facut de P. Wilson).

    • Nice, nu cred ca iti va placea filmul, pe mine m-a plictisit destul de tare. Dar daca nu gasesti altceva mai bun de vizionat…merge si asta. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.